Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Enchantimals

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för Enchantimals
Resan av Enchantimals började med en vision att skapa en magisk värld där vänskap, natur och förtrollning smidigt blandas. Introducerad av det amerikanska multinationella leksaksföretaget Mattel som en följeslagare, dök Enchantimals upp år 2015 och erövrade hjärtan hos barn över hela världen. Märkets engagemang för kvalitet och kreativitet gjorde det snabbt till en favorit bland familjer.
Enchantimals leksakslinje inkluderar en mängd olika dockor, dockpaket, lekset och dockhus. Enchantimals dockorna är älskvärda flickor som delar en speciell bindning med sina djurvänner: de är alltid tillsammans och de liknar varandra också! Roliga detaljer lägger till en touch av förnöjsamhet till varje karaktär, som vackert hår, djuransikten och egenskaper. Enchantimals leksakset inkluderar en rad dockor och deras djurvänner, var och en med en unik personlighet och stil. Dockorna är designade med massor av färg och skogsinslag, och lekseten är inspirerade av Enchantimals värld.
För de som söker ännu mer förtrollning erbjuder Enchantimals förtjusande Enchantimals dockpaket. Dessa paket innehåller en grupp vänner, var och en med sina distinkta egenskaper och älskvärda djurkamrater. Mångfalden av karaktärer uppmuntrar barn att uppskatta olikheter och fira vänskapens glädje.
Enchantimals dockhuset är ett roligt trähus-lekset inspirerat av Enchantimals värld. Det kommer med en exklusiv panda-docka och djur, tillsammans med roliga tillbehör. Trädet är nästan två fot högt och har flera nivåer och lekutrymmen. Enchantimals lekset inkluderar en rad olika lekset, som Enchantimals stadshus kafé lekset, som är 28 tum högt med 6 lekområden och 15+ delar, fullt av berättelser och kul. Även inkluderade är Palmer Pomeranian docka (6 tum) och hennes rumskompis, Pommy valp.
Fördjupa dig i Enchantimals värld med den förtrollande Enchantimals lekset. Dessa lekset är noggrant utformade för att förbättra den förtrollade upplevelsen och erbjuder interaktiva funktioner och extra element som höjer äventyret under lektiden. Från gömställen bland trädkronorna till magiska trädgårdar, varje lekset är en portal till en värld fylld av underverk.
Sammanfattningsvis har Enchantimals framgångsrikt vävt en väv av magi, vänskap och fantasilek. Med en rik historia rotad i kreativitet och ett engagemang för kvalitet fortsätter varumärket att förtrolla hjärtan hos barn över hela världen. Utforska den förtrollande världen av Enchantimals och ge dig ut på en resa där varje ögonblick är en ny möjlighet till lek och upptäckt.