Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Enchantimals

Om Enchantimals
Reisen til Enchantimals begynte med en visjon om å skape et magisk rike der vennskap, natur og fortryllelse sømløst smelter sammen. Introdusert av det amerikanske flernasjonale leketøyselskapet Mattel som en følgesvenn, Enchantimals dukket opp i 2015 og fortryllet hjertene til barn over hele verden. Merkets forpliktelse til kvalitet og kreativitet gjorde det raskt til en favoritt blant familier.
Enchantimals leketøylinjen inkluderer en rekke dukker, dukkepakker, lekesett og dukkehus. Enchantimals dukkene er sjarmerende jenter som deler et spesielt bånd med sine dyrevenner: de er alltid sammen og de ser også like ut! Morsomme detaljer legger til litt magi til hver karakter, som vakre hårfarger, dyreansikter og egenskaper. Enchantimals lekesettet inkluderer et utvalg av dukker og deres dyrevenner, hver med en unik personlighet og stil. Dukkene er designet med masse farger og skogsdetaljer, og lekesettene er inspirert av Enchantimals verden.
For de som søker enda mer fortryllelse, tilbyr Enchantimals fengslende Enchantimals dukkepakker. Disse pakkene inneholder en gruppe venner, hver med sine karakteristiske trekk og elskverdige dyrevenner. Mangfoldet av karakterer oppmuntrer barn til å sette pris på forskjeller og feire gleden ved vennskap.
Enchantimals dukkehuset er et morsomt trehus lekesett inspirert av Enchantimals verden. Det kommer med en eksklusiv panda dukke og dyr, sammen med morsomme tilbehør. Trehjemmet er nesten to meter høyt med flere nivåer og lekeområder. Enchantimals lekesettet inkluderer en rekke lekesett, som Enchantimals Byhuskafe lekesettet, som er 28 tommer høyt med 6 lekeområder og 15+ biter, fullt av historiefortellende moro. Også inkludert er Palmer Pomeranian dukken (6-tommers) og hennes romkamerat, Pommy valpen.
Dyk dypere inn i verden av Enchantimals med det fengende Enchantimals lekesettet. Disse lekesettene er nøye utformet for å forbedre den fortryllende opplevelsen, og tilbyr interaktive funksjoner og ytterligere elementer som løfter leketiden. Fra tretopp gjemmesteder til magiske hager, er hvert lekesett en portal til en verden full av undring.
Til slutt har Enchantimals klart å veve et teppe av magi, vennskap og fantasifull lek. Med en rik historie forankret i kreativitet og en forpliktelse til kvalitet, fortsetter merket å fortrylle hjertene til barn over hele verden. Utforsk den fortryllende verden av Enchantimals og begi deg på en reise der hvert øyeblikk er en ny mulighet for lek og oppdagelse.