Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Jack & Jones

Information för Jack & Jones
Hitta din perfekta Jack and Jones-look på Dressinn. Märket grundades 1990 med sin första jeanskollektion. I över en kvarts sekel har han inte sluta visa sin passion för denim. Allt började med ett litet team, men efter många år av att bevisa sig för världen tog han med sig fler människor längs vägen. Efter att ha erbjudit en utmärkt par Jack and Jones jeans till sina konsumenter, började företaget att komplettera garderoben för män och kvinnor med alla typer av kläder. Så beslutade han att utöka sitt sortiment till många kollektioner som avslappnad klädsel, sportkläder, urban och klassiska kläder, skor och andra accessoarer. Kort sagt, Jack and Jones-kläder är lämpliga för alla tillfällen. Det är mycket mer än ett mode märke kopplat till denim.

Klä dig klassiskt med Jack and Jones

Jack and Jones erbjuder snygga, högkvalitativa kläder. Det har något för varje händelse, oavsett om det är ett formellt möte eller en avslappnad dag ute. Jack and Jones-skjortor är en perfekt match för att matcha med dina nya jeans. Sömlösa och eleganta på samma gång för att ge dig den bästa looken som kan öka din självförtroende till en ny nivå. De är inte bara trendiga utan ger dig också stor komfort. Luvtröjor är ett måste i både mäns och kvinnors garderober. Jack and Jones luvtröjor är moderna och mångsidiga så att du kan bära dem under lång tid.
Dessa luvtröjor kan bäras som ett lager med din klassiska t-shirt för en stilig look eller lagras som en jacka för värme. Det är ett fantastiskt och modern alternativ att fylla din garderob med looks som aldrig går ur modet. Inte bara denim, utan även byxor från Jack and Jones är bra alternativ för ett attraktivt utseende. De erbjuder många design- och stylingalternativ för att göra dig superstilig och modern. Förutom dessa har det en komplett kollektion av accessoarer för varje look. Kort sagt, Jack and Jones är ett av de perfekta märkena som erbjuder högkvalitativ och stilfull kläder för män, kvinnor och barn.