up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Momo Design

Momo Design

Osastot

Kypärät

Miesten Kengät

KAIKKI ( Momo Design )

Noin Momo Design

Momo Design on maineessa italialainen merkki, joka suunnittelee ja tuottaa moottoripyöräilijöille kypäriä. Yritys perustettiin 1960-luvulla Giampiero Morettin, kilpa-ajajan, toimesta. Yrityksen pääpaikka on Monzassa, Italiassa. Momo Design on yksi maailman johtavista muotoilukodeista ja se tunnetaan luovista ja modernista kypärien suunnittelustaan. Momo Design tarjoaa laajan valikoiman suojakypäriä, jotka ovat mukavia käyttää, niissä on pestävä sisäpinta ja pehmustepatjat, ne ovat täysin säädettävissä ja saatavissa eri paksuuksina tarpeiden mukaan. Momo Design erikoistuu korkealaatuisten autojen lisävarusteiden suunnitteluun ja valmistukseen, mukaan lukien kilpa-ajokypärät ja muut. Nämä tuotteet tunnetaan niiden tarkan tekniikan ja ainutlaatuisen ja innovatiivisen muotoilun lisäksi. Momo Design osoittaa uskollisuutta luovuudelle jatkuvan yhteistyönsä ansiosta johtavien suunnittelijoiden ja insinöörien kanssa, mikä johtaa uudistuksiin, jotka ylittävät perinteiset rajat. Sen perinteiden juuret ovat rajoja pakottavina, Momo Design jatkaa edelleen niitä yksilöitä, jotka haluavat ylellisyyttä, toiminnallisuutta ja innovaatiota eri alueilla, kilpakentiltä kaupungin teille. Momo Design -muotikokoelmat yhdistävät elegantit linjat, laadukkaat materiaalit ja kaupunkiin inspiroidut suunnitelmat, vaatien niitä, jotka nauttivat modernista ja metropolista esteetikosta. Kun valitset Momo Design -kypärän, olet investoimassa tuotteeseen, joka osoittaa italialaisen suunnittelu- ja laatutason. Momo Designin moottoripyöräilijöille suunnatut kypärät

Momo Design kypärät ovat modernin tekniikan, muodin ja suojauksen jumalattarien luomuksia moottoriurheilun ja muiden alojen saralla. Heidän kypäränsä on valmistettu täyttämään ja usein ylittämään kansainväliset suojastandardit tarjoten moottoripyöräilijöille ja kilpa-ajajille tarvittavan suojan korkean nopeuden aikana. Momo Designin täyskuvakypärät on suunniteltu luovilla ominaisuuksilla, jotka parantavat sekä suojausta että mukavuutta. Nämä saattavat sisältää nopeasti vapautettavat visiirisuunnitelmat, yhdistetyt aurinkosuojat, kehitetyt tuuletusjärjestelmät ja irrotettavat, pestävät verhoilut helpon ylläpidon varmistamiseksi. Momo Design avokypärät on suunniteltu moottoripyöräilijöille, kilpa-ajajille ja kaikille, jotka tarvitsevat kompromissittoman turvallisuuden ja tyylin tien päällä. Monikerrosrakenteet ja iskua vaimentavat materiaalit parantavat turvallisuutta. Momo Design kiinnittää erityistä huomiota aerodynamiikkaan, varmistaen, että täyskuvakypärät tarjoavat pienimmän tuulen vastustuskyvyn. Momo Design moottoripyöräkypärät tarjoavat moottoripyöräilijöille korkean suojan tason, vähentäen päävammojen ja vahinkojen mahdollisuutta onnettomuuden sattuessa. Momo Design kypärät ovat tunnettuja huippuluokan ja modernista ulkonäöstään, tehden moottoripyöräilijöistä näyttäviä ja turvallisia. Moottoripyöräilijät voivat valita erilaisten värien, pinnoitteiden ja visuaalisten suunnittelujen joukosta henkilökohtaisen kypärän ja sopia sen omaan tyyliin ja moottoripyörärakenteisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje