up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Momo Design

Momo Design

Avdelinger

Herresko

Hjelmer

Allt ( Momo Design )

Om Momo Design

Momo Design er et fremtredende italiensk merke som skaper og utvikler hjelmer for motorsykkelløpere. Bedriften ble lansert på 1960-tallet av Giampiero Moretti, en racerkjører. Selskapet er lokalisert i Italia, Monza. Momo Design er et av de ledende designhusene i verden og er kjent for sine kreative og moderne hjelmedesign. Momo Design presenterer et bredt utvalg av beskyttelseshjelmer som er komfortable å bruke, har vaskbar innvendig fôr og støtpute, fullt tilpassbare og tilgjengelige i forskjellige tykkelser for å tilfredsstille motorsyklistenes behov.
Momo Design spesialiserer seg på å designe og produsere høyytelsesbiltilbehør, inkludert racingshjelmer og mer. Disse produktene er ikke bare anerkjent for deres presisjonsingeniørarbeid, men også for deres unike og avantgarde design.
Momo Designs lojalitet for skapelse fremheves av dets fortsatte samarbeid med ledende designere og ingeniører, noe som resulterer i banebrytende produkter som overstiger tradisjonelle grenser. Med et arv som er rotfestet i å tvinge grenser, Momo Design fortsetter å oppmuntre de som ønsker sofistikasjon, funksjonalitet og innovasjon på tvers av ulike domener, fra racingbaner til byveier.
Momo Designs moteoppsatser kombinerer elegante linjer, høykvalitetsmaterialer og byinspirerte design, med krav om at individer som nyter en moderne, metropolsk estetikk. Når du velger et Momo Design-hjelm, investerer du i et produkt som viser italiensk designekspertise og overlegenhet.

Momo Designs hjelmekolleksjon for motorsyklister

Momo Design-hjelmer er uttrykk for fremragende teknologi, mote og beskyttelse i motorsportens rike og utenfor. Deres hjelmer er laget for å tilfredsstille og ofte overskride internasjonale beskyttelsesstandarder, og tilbyr motorsyklister og racingelskere den sikkerheten de trenger under høyhastighetssport.
Momo Design full face hjelmer er utstyrt med kreative funksjoner som forbedrer både beskyttelse og komfort. Disse kan inneholde rask utløserviserdesign, kombinerte solskjermer, utviklede ventilasjonssystemer og avtakbare, vaskbare liners for enkel oppbevaring.
Momo Design open face hjelmer er utviklet for motorsykkelentusiaster, racingeksperter og alle som trenger ufravikelig sikkerhet og stil på veien. Multi-layer strukturer og støtdempende materialer brukes til å forbedre sikkerheten. Momo Design betaler spesiell oppmerksomhet til aerodynamikk, bekrefter at deres full face-hjelmer gir minst mulig vindmotstand.
Momo Design-motorsykkelhjelmer gir motorsyklister en høy grad av sikkerhet, som reduserer risikoen for hodeskader og skader i tilfelle en ulykke. Momo Design-hjelmer er berømte for sitt utmerkede og moderne utseende, som gjør motorsyklistene ser bra ut mens de holder seg sikker. Ryttere kan velge mellom et utvalg av farginger, overflater og visuelle design for å tilpasse hjelmen og matche sin personlige stil og motorsykkelstrukturer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk