up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack

Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack

Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack

plus
Sena

Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack

Produktbeskrivelse Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack

50r Lavprofil Motorcykel Bluetooth-kommunikationssystem med Mesh Intercom Dual Pack


Funktioner:

Indstilling af den nye standard: Det er tid til en helt ny oplevelse af at køre med forbindelse. Sena 50s Mesh 2.0 Intercom bringer betydelige fremskridt til motorcykelkommunikation. Med et enestående kommunikationsnetværk og fint indstillede højopløsningshøjttalere fortsætter 50'erne Målet om at holde ryttere forbundet på deres rejse.
Mesh 2.0: Robust pålidelighed
Et klik for at forbinde enkelhed
Mesh Intercom ™ har overlegen lydkvalitet
Protokoll med flere kanaler i åbent netværk giver brugerne mulighed for at skifte mellem 9 komm-kanaler
Bluetooth® 5 aktiveret
Senas nye benchmark til HD-højttalere
Convenience Of Voice-aktiveret digital assistentadgang (´´hey Google´´ / ´´hey Siri´´)
30% hurtigere hurtig opladning
Inkluderet wifi-kabel, der opkræver og installerer firmwareopdateringer automatisk
En elegant, handskevenlig interface med tre knapper
Stemmekommandoer anerkendt på tværs af 8 sprog
Stress testet og påvist af over 100 globale adv-kørere i løbet af intet. Gs Trophy 2020

Mesh omdefineret:
Mesh 2.0 leverer et robust nyt niveau af pålidelige intercomforbindelser og intelligent routingstyring til et adaptivt og autonomt kommunikationsnetværk. Det innovative system med forespørgsler og svar mellem Senas Mesh 2.0-headset har resulteret i en svimlende stigning på 80% mere data, der overføres over hårde og udfordrende forhold, hvilket giver overlegen intercom-lydkvalitet med en bunnsolid forbindelse. Derudover sker informationsdeling mellem tilsluttede enheder i realtid på sindrende hastigheder, hvilket tillader Mesh 2.0 at øjeblikkeligt vurdere den optimale sti til levering af meddelelser til alle deltagere i netværket.
Påvist i de mest krævende scenarier, Mesh 2.0 bringer et hidtil uset niveau af robust pålidelighed til Senas flagskibsrytterintercoms. #ridkoblet som aldrig før.

En enhed. Tre intercomtilstande:
50r har tre forskellige intercomtilstande: Group Mesh Intercom, Multi Channel Open Mesh Intercom og Bluetooth Intercom.
Med gruppemaskine opretter du en enkelt, privat gruppe, der understøtter op til 24 deltagere over en rækkevidde på op til 5 km / 8 km (min 6 ryttere @ 1,2 mil / 2 km intervaller)! Brugere bliver inviteret til gruppens netværk, hvilket giver ekstra kontrol og privatliv.
Åbent netværk med flere kanaler giver dig mulighed for at kommunikere med praktisk talt enhver, der deltager i Mesh 2.0-netværket inden for et område på op til 5 km / 8 km. Open Mesh indeholder også multikanalsindstillinger, en branche først! Med ni tilgængelige kanaler kan du skifte til en ny frekvens til samtaler med forskellige ridegrupper inden for den større åbne mesh-gruppe.
Endelig afslutter traditionel Bluetooth-intercomtilstand den tredje kommunikationsmulighed inkluderet. Alle ryttere og deres stadigt skiftende ride-scenarier vil helt sikkert drage fordel af den utrolige fleksibilitet og teknologi, der er konstrueret i 50r Mesh 2.0- og Bluetooth-intercomtilstande.

Omdesignede Hd-højttalere til en helt ny lytteoplevelse:
Den nydesignede i hjelmhøjttalere er optimeret til både fysisk komfort og imponerende lydydelse. Disse særlige højttalere er designet med en skrå kant og passer let i højttalerlommerne på en hjelm, hvilket giver rytteren en behagelig oplevelse. Men udvendigt design er intet, hvis lydudgangen ikke imødekom forventningerne. Med en markeret stigning i volumen, basforstærkning og klarhed opfylder disse nye Hd-højttalere ikke kun forventninger, men sprækker dem!

Forbedrede stemmekommandoer til forbedret kontrol:
Tag kontrol over 50r uden at løfte en finger. Stemmekommandoer giver dig håndfri kontrol over 50r, betjener valgfunktioner, herunder indtastning af åbent maskine eller besvarelse af et telefonopkald. Bare sig en kommando, og 50r vil handle for dig. 50r understøtter flersprogede stemmekommandoer, der reagerer på otte forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, kinesisk, japansk og russisk.
Den mest kraftfulde opgradering til 50r stemmekommandoer er den nye direkte, håndfri adgang til Google eller Siri gennem din smartphone! “Hey Siri, kørselsvejledning til det nærmeste hotel, tak!” “Hej Google, hvad er vejrudsigten for Sturgis i dag?” Ingen knapper, ingen andre foreløbige kommandoer. 50r forbindes til alt, hvad Google Assistant og Apples Siri har at tilbyde ... alt sammen mens du ruller ned ad motorvejen! Få adgang til telefonnumre, musikapps eller endda bede om vejledning til verdens største ball af garn (det er i Cawker City, Ks by the Way)! Ridetilsluttet kunne ikke være lettere.

Hurtigt opladet og automatisk opdateret:
50r strøm kører lavt? Med det nye batteri med høj densitet og de tekniske forbedringer til hurtigopladningsfunktionen oplades 50r 30% hurtigere end tidligere hurtigopladningsenheder! Sæt det i kun 20 minutter, så får du 3,5 timers Mesh Intercom ™ eller 6 timers betjening af Bluetooth-intercom. En fuld opladning af enheden sker inden for en time og giver otte timer med netværkskommunikation eller 13 timers Bluetooth-samtaletid! Den inkluderede Wifi-adapter tjener dobbeltopladning, opladning af din 50r og også leverer automatiske firmwareopdateringer via dit trådløse netværk. Det har aldrig været lettere at uploade alle de nyeste firmwareopdateringer til dit Sena Headset!

Transformer din oplevelse med Sena 50 Utility App:
Tryk på alle de fantastiske funktioner i 50r med en splinterny hjælpeprogram. Når du har downloadet den nye 50 værktøjs-app, skal du bare parre din 50r til din smartphone og se, hvordan hurtig og nem installation og styring bliver. Fjernbetjening af Bluetooth-intercomparinger og -forbindelser, konfigurer kanalindstillinger til åbent mesh-intercom, eller opret en privat gruppe i gruppemesh. Du kan endda få adgang til forudindstillinger til lydekvivalenter for at opleve alle nye musikalske lydbilleder!


Specifikationer:

Generel:
Taletid:
Bluetooth-intercom: 13 timer
Mesh-intercom: 8 timer

Mål:
Hovedmodul: 97 Mm X 48 Mm X 27 Mm (3,8 I X 1,8 I X 1,0 In)
Højttaler: Driverenhed 40 Mm - Tykkelse 7,2 Mm
Bomikrofon: Længde 150 Mm
Tråd mellem højttalere: Længde 555 Mm

Vægt:
Hovedmodul: 65 G (2,29 Oz)
Arbejdstemperatur: 10 ° c 55 ° c (14 ° f 131 ° f)

Mesh Network:
Mesh Intercom ™ -teknologi

Bluetooth:
Bluetooth 5.0
Headset-profil (hsp)
Håndfri profil (hfp)
Avanceret lyddistributionsprofil (a2dp)
Lydvideo fjernbetjeningsprofil (avrcp)

Samtaleanlæg:
Arbejdsafstand:
Bluetooth-intercom: arbejdsafstand op til 1,6 km (1,0 mil) i åbent terræn
Mesh-intercom: Arbejdsafstand op til 2,0 km (1,2 mile) * I åbent terræn
Kan forlænge op til 8,0 km (5,0 mil) mellem mindst 6 ryttere

Understøtter op til:
Bluetooth-intercom: 4 ryttere
Mesh Intercom (åben Mesh): Stort set ubegrænset
Mesh Intercom (lukket Mesh): 24

Lyd:
Avanceret støjkontrol ™
Indbygget i Sbc Codec
Bred lydstyrkekontrol
Prøvehastighed: Maks. 48 Khz (dac)

Fm Radio:
Indbygget Fm-radio med Rds Af (radiodatasystem alternative frekvenser)
Radioregion: På verdensplan
Radiofrekvensspecifikationer: 76 ~ 108mhz
10 Forudindstillet stationhukommelse med automatisk scanningsfunktion

Batteri:
Opladningstid: 1 time
Hurtig opladning: 20 minutters opladning svarer til 6 timers Bluetooth-intercom eller 3,5 timer Mesh-intercom
Lithiumpolymerbatteri

Certifikater:
Ce, Fcc, Ic
Udforsk alle Elektronik varer, som du kan finde hos motardinn, det kunne være Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack. køb dine nu Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack og spar penge på Kommunikation produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Sena, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack. Hos motorcykel? Tak til motardinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Elektronik, til alt tænkelig sport.

Funktioner Sena Samtaleanlæg 50R Dual Pack

Farve
Sort
Produkttype
Intercom

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up