up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

AGV

KAIKKI ( AGV )

Noin AGV

AGV, lyhennettynä Amisano Gino Valenza, on arvostettu italialainen merkki, joka on ollut kypärien innovaation eturintamassa, yhdistäen ajankohtaista teknologiaa tyylikkäisiin suunnitelmiin. Perustettu vuonna 1947 Gino Amisanoa by AGV:lla on ollut keskeinen rooli moottoripyörien kypäräturvallisuuden ja suorituskyvyn revoluutiossa. Rikkaan perinteen omaavana AGV jatkaa edelleen laatua, mukavuutta ja suojausta koskevien standardien asettamista. AGV on innovaation ja laadun symboli moottoripyöräkypäröiden maailmassa. Yli puolentoista vuosisadan perinteen omaavana AGV jatkaa rajojaan rikkomista, asettaen uusia benchmarkkeja kypäräturvallisuudelle, suunnittelulle ja toiminnallisuudelle. Täyskypäristä avoimien kypärien, modulaaristen ja maastoajokypärien joukosta AGV:n monipuolinen kypärävalikoima vastaa moottoripyöräilijöiden moninaisiin tarpeisiin, varmistaen, että turvallisuutta ja tyyliä ei luovuta tiellä.

AGV Revolutionizing Helmet Safety and Style

AGV tarjoaa kattavan valikoiman kypäriä, jotka on suunniteltu vastaamaan moottoripyöräilijöiden moninaisiin tarpeisiin. Jokainen AGV-kypärä on valmistettu huolellisella huomiolla yksityiskohtiin, sisällyttäen viimeisimmät materiaalien ja valmistustekniikoiden edistykset. AGV-täyskypärät todistavat merkin sitoutumisen turvallisuuteen ja aerodynamiikkaan. Nämä kypärät tarjoavat maksimaalisen suojan ja suojan, ja niissä on kehittyneet ilmanvaihtojärjestelmät, jotta optimaalinen ilmanvirtaus ja mukavuus säilyy pitkillä ajourakoilla. Kevyet mutta kestävät materiaalit tekevät AGV-täyskypäristä ammattilaisten ja harrastajien suosikin. AGV-avoimien kypärien yhdistelmä tyyliä ja turvallisuutta. Nämä kypärät tarjoavat osittaisen suojan samalla, kun ne mahdollistavat lisääntyneen näkyvyyden ja vapauden tunteen. AGV-avoimien kypärien on suunniteltu keskittymällä mukavuuteen ja monipuolisuuteen, mikä tekee niistä täydellisen kaupunkiin ajamiseen ja rennosti ajeluun. AGV-modulaariset kypärät ovat todiste sopeutumiskyvystä ja kätevyydestä. Nämä kypärät yhdistävät täyskypärien ja avoimien kypärien edut, mahdollistaen ajajille helpon vaihdon molempien konfiguraatioiden välillä. AGV-modulaaristen kypärien innovatiiviset lukitusmekanismit ja edistyneet visiirijärjestelmät takaavat suojattoman turvallisuuden ja toiminnallisuuden.
Vapaa-ajankohteiden seikkailijoille AGV tarjoaa kypäriä, jotka on suunniteltu kestämään haastavien maastojen vaatimukset. Nämä kypärät sisältävät kestävän rakenteen, lisääntyneen ilmanvaihdon ja huippuvisiirit, jotka suojaavat roskia vastaan. AGV:n maastoajokypärät tarjoavat tarvittavan suojan ilman mukavuuden tai tyylin luopumista. Merkin sitoutuminen laatuun ulottuu kauemmas kuin AGV-moottoripyöräkypärät. Merkki tarjoaa myös laajan valikoiman AGV-silmälaseja, jotka on suunniteltu täydentämään kypäriään. Nämä tarvikkeet heijastavat AGV:n sitoutumista täydellisen ajokokemuksen tarjoamiseen, jossa turvallisuus, tyyli ja suorituskyky yhdistyvät saumattomasti.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje