up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Huolto moottoripyöräily

Huolto moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Huolto tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Huolto

n merkit Huolto

Vinkkejä moottoripyörän huoltoon

Moottoripyörän suojat

Moottoripyörän suojat ovat moottoripyörän turvavarusteita. Moottoripyörän suojukset suojaavat moottoripyörää säältä ja ylläpitävät komponenttien käyttöikää. Moottoripyörän suoja ei vain suojaa moottoripyörääsi säältä, vaan toimii myös ryöstöesteenä.

Moottoriöljyt

Moottoriöljy on moottorivoiteluaine, jota käytetään polttomoottoreiden voiteluun. Niissä on yleensä perusöljyjä, jotka on rikastettu erilaisilla lisäaineilla, erityisesti kulutusta kestävillä lisäaineilla, dispergointiaineilla, moniasterasvoilla ja sakeusindeksin tehostajilla. Näitä öljyjä käytetään pitämään moottori hyvässä toimintakunnossa.

Haarukkaöljyt

Haarukkaöljyt liittyvät moottoripyörien prosessinesteisiin ja vastaavat muodoltaan hydrauliöljyjä. Ne on myös suunnattu iskunvaimentimien voiteluaineiksi. Haarukkaöljyä käytetään moottoripyörän haarukoiden, jarrutuen, iskunvaimentimien ja muiden komponenttien voiteluun.

Vaihteiston öljyt

Vaihteistoöljy on voiteluaine, joka on kehitetty erityisesti moottoripyörien, kuorma autojen ja muiden ajoneuvojen voimansiirtoihin, siirtopisteisiin ja tasauspyörästöihin. Se on konsistenssiltaan lisääntynyt ja sisältää yleensä orgaanisia rikkisekoituksia. Vaihteistoöljy on erityisesti kehitetty suojaamaan, öljyämään ja jäähdyttämään vaihteistokokoonpanoja.

Huolto ja puhdistus

Moottoripyörän huoltoon ja puhdistukseen kuuluu moottoripyörän osien tarkastus, kiinnityspultit sekä avainkomponenttien puhdistus ja voitelu . Jos ajat päivittäin, pidä pyöräsi kunnossa ja puhtaana. Voit ostaa huolto ja siivoustyökalut osoitteesta Alpinestars , Akrapovic , Givi , Dainese , Shad ja Klim .

Säiliöt ja mittarit

Säiliöt ja mittarit ovat tärkeä osa moottoripyörää. Säiliötä käytetään yksinkertaisesti polttoaineen säilyttämiseen. Se tarjoaa kuitenkin myös turvallisen alueen, johon polvet voivat tarttua ajon aikana, ja se toimii olennaisena yhteyspisteenä moottoripyörän ja ajajan välillä. Mittarilla ilmoitetaan moottoripyörän nopeus ja muut tiedot.

Lisätietoa moottoripyörien huollosta:

Enemmän moottoripyörän huolto sisältää asennustelineet, lukot ja työkalut. Asennustelinettä käytetään moottoripyörän pysäköimiseen ja moottoripyörän pitämiseen yhdessä paikassa huollon aikana. Lukot suojaavat moottoripyörääsi varkauksilta ja työkaluja käytetään pitämään moottoripyöräsi hyvässä kunnossa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje