up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Jakker

()
load

Jakke, en essentiel jakke til udendørs løb

Løbejakke

En løbejakke er normalt fremstillet til at forhindre vind, opretholde varmen og modstå vand. De fleste løbejakker er bygget af en blød polyesterkombination. En løbejakke vil normalt fremhæve glatte, tapede lukninger samt en baldakinstruktur for en ekstra finish fra nedbørsly. Løbejakker til mænd kommer i forskellige farver og designs. Du kan købe løbejakker til mænd fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

Nike løbejakke

Nike løbejakken holder din løberutine i fugtige situationer. Den moderniserede Nike løbejakke giver vandafvisende materiale og komplet dækning. Dens stof fremhæver en vandafvisende belægning for at støtte og holde dig tør.

Vinter løbejakke

En vinterløbejakke har normalt sideslidser til at opbevare dine små ting, mens den holder fugt ude. Denne vinterløbejakke giver dig mulighed for at forlænge et ekstra lag, hvis du ønsker det. Denne jakke er lavet med et varmt stof for at hjælpe dig gennem vinteren og har også et helt ærme for at beskytte dine arme mod den kolde vind.

Løberegnjakke

Løberegnjakke har en charmerende blanding af lav densitet og isolering. Ikke en dråbe regn kan lække gennem dets vandafvisende materiale, lukninger og lynlåse, og det virker glat og tilstrækkeligt mod vores hud. Den holder os varme, mens vi løber, og den har to store håndlommer. Regnløbejakken klæder sig fremragende og giver god ventilation og varme under kølige forhold.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk