up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Odlo Polstret Bh Seamless Soft 2.0

Odlo Polstret Bh Seamless Soft 2.0

plus
Odlo

Odlo Polstret Bh Seamless Soft 2.0

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Polstret Bh Seamless Soft 2.0

ODLO Padded Seamless Soft 2.0 sports-bh, der understøtter, sømfri og tilpasset til at passe, er den næste generation af præstationsundertøj til kvinder.

Designet til at passe til en mangfoldig profil af former og skålstørrelser, det konstruerede strækstof og justerbare racerback-stropper tillader fuld skålstøtte uden behov for bøjler, mens et tykt underbånd skaber løft.

Udviklet med Zeroscent stofteknologi, reducerer denne hurtigtørrende og fugttransporterende sports-bh uønskede lugte under træning med høj intensitet, så du kan træne hårdere, hurtigere og længere.

Sammensætning:

94% polyamid, 6% elastan.

Plejevejledning:

Maskinvaskes koldt (30°).

Må ikke stryges.

Må ikke bleges.

Må ikke renses.

Ikke tørretumbles.

Brug ikke skyllemiddel, vask med lignende farver, vask i meshbag.
Udforsk alle Dametøj varer, som du kan finde hos runnerinn, det kunne være Odlo Polstret Bh Seamless Soft 2.0. køb dine nu Odlo Polstret Bh Seamless Soft 2.0 og spar penge på Tops produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Odlo, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Odlo Polstret Bh Seamless Soft 2.0. Hos løb og triatlon? Tak til runnerinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Dametøj, til alt tænkelig sport.

Funktioner Odlo Polstret Bh Seamless Soft 2.0

Farve
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up