up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0

Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0

plus
Odlo

Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0

Invester i næste generations support med ODLO Padded Seamless Soft 2.0 sports bh. Det er fremstillet af et præstent stretchstof og har konstrueret, sømløs konstruktion - hvilket sikrer forbedret komfort. Justerbare racerback stropper er designet til at rumme en bred vifte af former og størrelser og giver fuld kopstøtte uden behov for underwiring - mens den aftagelige indvendige polstring tilbyder alternative stylingmuligheder og let kan fjernes til enkel maskinvask. Seamless Soft 2.0 sportsbh er udviklet til en bred vifte af discipliner og er hurtigtørrende og fugtugtrækkende - undgår uønsket lugt under træning med høj intensitet. Med et tykt underbånd og elastiske stropper øger det slagfastheden og giver fuld dækning for en flatterende, men alligevel funktionel pasform.
Funktioner:
Justerbare skulderstropper
Problemfri konstruktion: bevægelsesfrihed
Aftagelige puder
Specifikationer:
94% polyamid, 6% elastan
Teknologi:
ODLOs funktionsundertøj bærer Oeko Tex®-mærket “Tillid til tekstiler”, som attesterer tekstiler, der er testet for skadelige stoffer i overensstemmelse med Oek Tex Standard 100. Vores produkt opfylder de nuværende menneskelige økologiske krav: ingen kræftfremkaldende ingredienser, ingen formaldehyd, fri af allergi forårsager farvestoffer, hudvenlig pH-værdi.
Omsorg:
Maskinvask kold [30 °]
Må ikke bleges
Ikke tørretumbles
Stryg ikke
Rengør ikke


Er du på udkig efter Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0? Alle Odlo er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0 og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos runnerinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i løb og triatlon udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0

Farve
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0

Den bedste!

-

Bestilte en anden! Var i knytnæve en på et spor, aldrig behøvet at ændre det! Lugtede ikke, strakte sig ikke mere end nødvendigt, meget behageligt!

Odlo Polstret Sports-bh Seamless Soft 2.0

Komfort

-

Sports-bh lavet af blødt og meget justerbart stof, meget behageligt til mine træningssessioner. Jeg købte størrelse M, som er min sædvanlige størrelse, og jeg må sige, at det passer mig perfekt, endda noget baggy, men for mig er det allerede fint, da jeg ikke kan lide at være for tæt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up