up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Odlo Sports-Bh InSeamless Soft

Odlo Sports-Bh InSeamless Soft

plus
Odlo

Odlo Sports-Bh InSeamless Soft

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Sports-Bh InSeamless Soft

Multifunktionelt vindtæt langrendssæt NORDSETER lavet af åndbart og strækbart materiale med stor strækningsevne for bevægelsesfrihed.
Specifikationer:
49% polyamid, 46% polyester, 5% elastan
Teknologi:
Oeko Tex:
Odlo's funktionelle undertøj bærer Oeko Tex®-mærket "Tillid til tekstiler", som certificerer tekstiler, der er testet for skadelige stoffer i overensstemmelse med Oek Tex-standarden 100. Vores produkt opfylder de nuværende menneskelige økologiske krav: Ingen kræftfremkaldende ingredienser, ingen formaldehyd, gratis Af allergi der forårsager farvestoffer, hudvenlige Ph Val
Omsorg:
Maskinvask varm [40 °]
Må ikke bleges
Tørretumbler Normal lav varme
Jern lav varme
Rengør ikke


Er du på udkig efter Odlo Sports-Bh InSeamless Soft? Det er runnerinn mest solgte vare, din online løb og triatlon butik. Prisen er 22.99 $, i en begrænset periode! Hos runnerinn, får du flest fordele og finde mange flere Odlo, til de bedste priser. Alle vores løb og triatlon vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Odlo Sports-Bh InSeamless Soft

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Odlo Sports-Bh InSeamless Soft

Rigtig god top!

-

Så fint materiale, ingen polstret, som anden hud!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up