up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rukka Korte Bukser Myllypuro

Rukka Korte Bukser Myllypuro

Rukka Korte Bukser Myllypuro

plus
Rukka

Rukka Korte Bukser Myllypuro

Produktbeskrivelse Rukka Korte Bukser Myllypuro

Rukkas sportsshorts har mange funktioner: hvad enten det er et løb i skoven eller en træning i gymnastiksalen, det er det rigtige valg til alle aktiviteter. disse shorts er lavet af firevejs stretch stof, der giver fuld bevægelsesfrihed i alle retninger. den justerbare og elastiske talje sikrer, at de forbliver på plads under bevægelse. vigtige små ting opbevares let i lynlåslommer foran. behageligt tøj sikrer et behageligt løb!


Specifikationer:

Materialer: 94% polyester, 6% elastan
Vægt: 0,1400


Omsorg:

Vask indefra og ud med lignende farver.
Brug ikke skyllemiddel.
Ikke tørretumbles.
Normal vask.
Den oprindelige vandtemperatur bør ikke overstige 30 °.
Rengør ikke; Beklædningsgenstande rengøres muligvis ikke kommercielt.
Må ikke bleges.
Stryg ikke.


Skynd dig at købe Rukka Korte Bukser Myllypuro, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos runnerinn kan du også finde Bukser, eller Herretøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Rukka Korte Bukser Myllypuro og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Bukser tilbud.

Funktioner Rukka Korte Bukser Myllypuro

Længde
Kort
Farve
Sort
Funktioner
Stretch
Form for bukser
Sporty

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up