up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Bolle Polariserade Solglasögon Kayman

plus
Bolle

Bolle Polariserade Solglasögon Kayman

Produktbeskrivning Bolle Polariserade Solglasögon Kayman

Om du letar efter en solid ram redo för åtgärd, titta inte längre. Kayman har Thermogrip-gummi på tempel, näsklossor och insida, vilket garanterar en säker passform även i intensiv aktivitet.

Teknologi:

Tillgänglig i förskott:

Bollé B Tunn aktiv design patenterad teknik tillåter oss att erbjuda receptglas till 99% av de som bär glasögon. Oavsett om de är hi tech, prestanda solglasögon för professionella cyklister eller helt enkelt multi-bruk, fritidssolglasögon, erbjuder Bollé B Thin aktiv design receptprogram ett högpresterande personligt svar på alla bärare av enkelvisa eller varifokala linser.

Thermo:

Templetipsen, näspuddarna och justerbar nosepiece är alla gjorda av vår proprietära Thermogrip®. Detta hydrofila material har fuktabsorberande egenskaper som håller ramarna bekvämt på plats, även vid extrema ansträngningar.

B 20,3 POLYKARBONATLENSER:

Våra polykarbonatlinser är gjorda av högkvalitativt harts, vilket resulterar i en lins som är 20 gånger mer slagfast än glas och tre gånger ljusare, med oöverträffad precision och klarhet. Finns i polariserad och icke-polariserad.


Vänta inte längre utan köp Bolle Polariserade Solglasögon Kayman. För ytterliggare frågor angående Bolle Polariserade Solglasögon Kaymans egenskaper, kan du kontakta runnerinn genom vår kontaktsida. runnerinn erbjuder en exklusiv kollektion av Kjøretøysutstyr för löpning och triathlon och andra fritidsaktiviteter. Vår Kjøretøysutstyr kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Solglasögonvaror.

Funktioner Bolle Polariserade Solglasögon Kayman

Linstyp
Polariserade
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Svart
Ålder
Vuxen

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up