up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Julbo Solglasögon Fury

Julbo Solglasögon Fury

Julbo Solglasögon Fury

plus
Julbo

Julbo Solglasögon Fury

Produktbeskrivning Julbo Solglasögon Fury

Med en slående och radikal stil, bred cylindrisk lins och perfekt avluftning, är FURY tillverkad för snabbhet! Lätt och designad för att passa under valfri hjälm och erbjuder grepp av högsta kvalitet. Skarpa linjer passar perfekt med de senaste trenderna inom cykling och ökar de tekniska referenser och prestanda för dessa ramar. Finns med våra Spectron-polykarbonatlinser för perfekt synlighet och skydd.
Funktioner:
Näsgrepp: Flexibelt, stötdämpande greppinsats på bron.
Air Link Temple-system: Detta elastomer-stötdämparinsats monterat i slutet av templet gör glaset lättare och bekvämare
Full ventilering: Mycket ventilerad solglasögonstruktur som gör att luftcirkulationen fullständigt kan förhindras dimning.
Grip Tech: Exklusivt mjukt komfortmaterial på tempel som inte klistrar på håret, vilket ger perfekt grepp och komfort
Panoramautsikt: Bred linsyta för maximalt synfält.
Total täckning: maximalt skydd mot solljus under extrema förhållanden.
Specifikationer:
Linsdjup: 53
Avstånd: 15
Templängd: 115
Bas: 5
Gångjärn: Icke
Nettomassa i g: 25 g


Köp Julbo Solglasögon Fury i Kjøretøysutstyrkategorin från din löpning och triathlonbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Solglasögon. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Julbo, på runnerinn, kommer du hitta ett brett urval av löpning och triathlonprodukter som också kan intressera dig. Julbo är fokuserat på innovation och förbättring av löpning och triathlonupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Julbo Solglasögon Fury

Linstyp
Polariserade
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Grönt
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Julbo Solglasögon Fury

GlasÖgon

-

I jakten på vikten visade sig glasögonen vara tunna till utseendet, jag gjorde inga krocktester, men de krassar mycket .. längden på älsklingarna är för liten. för ett stort huvud är jag rädd att de blir små

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up