up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

plus
Nutrisport

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Produktbeskrivning Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Vassleprotein Mega 5 har utvecklats med proteinbehov idrottare som tränar med en viktig muskelförtvining.

Med tanke på att deras dagliga behov kan nå 1,5 2g / kg / dag, är det mycket viktigt att optimera processerna för assimilering och absorption av intas protein, både genom kosttillskott och genom gemensam strömförsörjning.

Därför, har Mega vassleprotein 5 formulerats baserat på vasslekoncentrat (vassleproteinkoncentrat) med en kombination av 5 ingredienser synergistisk effekt med proteinsyntes stimulerande och gynna absorptionen av aminosyror och protein.

L Leucin:

L Leucin, förutom att vara en del av den grupp av Graft Aminosyror (BCAA) mycket rikligt förekommande i muskelvävnad, är en av de viktigaste bitarna i initieringen av proteinsyntes. Därför kommer ett extra bidrag stimulera regenerering av muskelprotein efter träning.

L Arginin:

L Arginin gynnar, som en prekursor till kväveoxid (NO), flödet av näringsämnen (aminosyror i detta fall) till utbildade muskelområdet. I sin tur har det också visat sig vara stimulerande aktivitet på insulin (effektförbrukning av glykogen och aminosyror i muskel) och är involverat i avgiftningsprocesser (urea) i organismen.

Proteolytiska enzymer:

Kombination av extrakt av papaya och ananas rikt på proteolytiska enzymer (bromelain och papain) som ökar kapaciteten för matsmältning och protein absorption.

Vitamin B6:

viktig vitamin i proteinmetabolism för absorption av proteiner och aminosyror.

krom:

Spår Inslaget i glukosreglering, som kommer att bidra till att förlänga effekten av insulin och förstärka absorptionen av aminosyror till muskelnivå.

Användande:

Ta en till två dispensrar efter träning och en tidigare doserings 90min av det första skottet.

Presentation;

båtar 1800 g och 900 g.


Är du intresserad av Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry? Då behöver du inte vänta längre! Köp denna produkt till bästa pris och alltid med den säkerhet vi erbjuder hos runnerinn. Här kan du hitta all information angående Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry. Nutrisportär en av de bästa löpning och triathlonmärkena som designar exklusiva Näringvaror som är skräddarsydda efter kundernas önskemål.

Funktioner Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Färg
Flerfärgad
Produkttyp
Pulver
Sporttillskot
Proteiner
Kvantitet
Enhet
Träning
Senare
Koffein
Koffeinfri

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up