up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Oakley Flak Jacket

plus
Oakley

Oakley Flak Jacket

Produktbeskrivning Oakley Flak Jacket

Om du alltid tränar och tävlar på samma plats, vid samma tid på dagen och i samma väder, är det ett par linser tillräckligt.

Den verkliga världen kräver mer flexibilitet, så när vi uppfann Flakjacka skapade vi en utbytbar linsdesign som gör att du kan anpassa dig till bästa möjliga prestanda just nu, just nu. Fler alternativ finns tillgängliga inklusive Iridium®-linsbeläggningar som minskar bländning och balanserande ljus För vad The Sun Dish Out.

Du kan också få de bästa polariserade linserna på planeten.

Oakley polarisering.

Tecnology använder en flytande infusionsprocess för att binda polariseringsfiltret på molekylär nivå.

Det är så vi eliminerar diset och snedvridning som finns med konventionella.

Teknologier och uppnå oslagbar glansskärprestanda. High Definition Optics® (Hdo®) maximerar tydligheten med patenterade innovationer som Xyz Optics®, en geometri som upprätthåller Razor Sharp Vision i alla synvinklar.

Vårt hållbara Plutonite®-linsmaterial erbjuder överlägset slagskydd och filtrerar ut 100% av alla Uv-strålar, inte bara Uva och Uvb.

Passar standard- och asiatiska fit-flakjackor.

Specifikationer: Persimmon: Flat To Low Light.

Filter blått ljus för att öka kontrasten och öka djupens uppfattning i en mängd olika förhållanden. Ljusöverföring: 62 Förhållanden: Flat to Low Light Protection Index: 1 Neutral / Kontrast: Kontrast.
runnerinn är vi dedikerade till att skapa löpning och triathlonprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Oakley Flak Jacket? Då har du hittat rätt, för att på runnerinn i Kjøretøysutstyrkatalogen och under Reservdelarkategorin, erbjuder vi löpning och triathlonprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Funktioner Oakley Flak Jacket

Linstyp
Standard
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Grå
Underkategori
Glasögon
Produkttyp
Linser

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up