up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Oakley Radarlock Prizm Field

Oakley Radarlock Prizm Field

Oakley Radarlock Prizm Field

Oakley Radarlock Prizm Field

plus
Oakley

Oakley Radarlock Prizm Field

Produktbeskrivning Oakley Radarlock Prizm Field

Anpassa dig till förändrade ljusförhållanden eller ändra bara utseendet genom att byta till ett annat objektiv på några sekunder. Välj form och färg för att optimera din prestanda och välj en ventilerad design om du vill kyla luftflödet. Linser med Iridium®-beläggning ställer exakt in ljusöverföringen för din miljö. Icke ventilerade linser finns tillgängliga med polarisering för att blockera bländande bländningsstrålar. Oakley-polarisering eliminerar dis och distorsion som finns i konventionell teknik för att skapa den bästa polariserade optiken på planeten.


Teknologi:

Prizm ™:
Prizm ™ är en revolution inom linsoptik som bygger på decennier av färgvetenskaplig forskning. Prizm ™ -linser ger oöverträffad kontroll av ljusöverföringen vilket resulterar i färger exakt inställda för att maximera kontrasten och förbättra synligheten.


Ska du köpa Oakley Radarlock Prizm Field? Alla produkter från Oakley är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Oakley Radarlock Prizm Field nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på runnerinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av löpning och triathlonutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner Oakley Radarlock Prizm Field

Linstyp
Standard
Linskategori
Kat.3 - Solig/starkt ljus
Färg
Lila
Underkategori
Glasögon
Produkttyp
Linser

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Oakley Radarlock Prizm Field

Recension

-

Snabb leverans och vara mottagen i bra skick.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up