up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salming Löparskor Enroute 2

Salming Löparskor Enroute 2

Salming Löparskor Enroute 2

Salming Löparskor Enroute 2

Salming Löparskor Enroute 2

plus
Salming

Salming Löparskor Enroute 2

Produktbeskrivning Salming Löparskor Enroute 2

EnRoute till ditt personliga bästa! EnRoute, sedan lanseringen våren 2017, har snabbt blivit Salming's goto distans och träningssko på grund av sin lätta vikt och drivkraft. Ändå upprätthålla tillräcklig rebound dämpning för att ge den smidiga ritten. EnRoute är ett naturligt val för Boston Marathon liksom tidigt på morgonen körs. Salming EnRoute ger glädjen att springa, en sko som kan vara din partner, oavsett vilken fotstrike eller springform du visar.

Du behöver inte vänta längre! Köp Salming Löparskor Enroute 2 med de bästa fraktförhållandena och till bästa pris. Dessutom kan du på runnerinn hitta andra Löpningprodukter inom Damskor som kan komplettera din beställning. Köp Salming Löparskor Enroute 2 och få beställningen levererad så snart som möjligt. Ta en titt på erbjudanden och kampanjpriser hos oss på Löpning.

Funktioner Salming Löparskor Enroute 2

Tramp
Neutral
Drop
5-8 mm
Färg
Blå
Skovikt
Från 250 g till 300 g
Skobredd
Standard

Letar du efter löparskor?

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up