up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salming Löparskor EnRoute 2

Salming Löparskor EnRoute 2

Salming Löparskor EnRoute 2

Salming Löparskor EnRoute 2

Salming Löparskor EnRoute 2

Salming Löparskor EnRoute 2

plus
Salming

Salming Löparskor EnRoute 2

Produktbeskrivning Salming Löparskor EnRoute 2

EnRoute, sedan lanseringen våren 2017, har snabbt blivit Salming's goto distans och träningssko på grund av sin lätta vikt och drivkraft. Ändå upprätthålla tillräcklig rebound dämpning för att ge den smidiga ritten. EnRoute är ett naturligt val för Boston Marathon liksom tidigt på morgonen körningar. Salming EnRoute ger glädjen att springa, en sko som kan vara din partner, oavsett vilken fotstrike eller springform du visar.

Funktioner:

Mellansula: RECOIL ™ + SoftFOAM ™

Yttersula: Slitstarkt lätt gummi

Torsion: Torsion Efficiency Unit ™

Foder: Mesh

Specifikationer:

Drop: 6 mm

Vikt: 192 g (US 7,5)

Stack: 24,5 mm centrum av hälen 18,5 mm kula av foten

Technologies:

3 LAYER CONSTRUCTION:

Omslag mil efter mil kräver en kombination av komfort och hållbarhet. Följaktligen använder våra skor som är utformade för att fungera i mer robusta miljöer en 3-sidig övre konstruktion. Ett första lager av meshmaterial ger ökad komfort, medan mitten stabiliserar sidoförflyttningar och minskar trycket på foten. Den yttre tunn meshnätet inkapslar och sveper upp framsidan på ett snyggt sätt, vilket ger hållbarhet till skon.

TGS 62/75 °:

Avståndet från häl till fotkula (62% av skon) har utformats med extra stabilitet, vilket slutar i den så kallade "ballett" -linjen, en 75 ° vinkel. Framför 75 ° -linjen har vi utrustad skon med större flexibilitet för att stimulera fotens naturliga rörelser. TGS 62/75 ° -funktionen garanterar att bögen böjer sig på exakt rätt ställe, vilket stimulerar fotens naturliga laterala och framåtriktade rörelser.

EXO SKELET:

Exo Skeleton-designen stabiliserar foten i sidledningar och lindrar trycket vid MTP-lederna (Metatarsophalangeal leder). Denna del av konstruktionskonstruktionen eliminerar friktion och minskar sidokrafterna i fotens mjuka delar, särskilt under framfoten.

TILLBOX:

Tåboxen är mer rymlig för att möjliggöra förfoten att expandera ordentligt i landningsfasen, vilket gör det mer effektivt i ett biomekaniskt perspektiv.

TORSION EFFICIENCY UNIT ™:

Responsive utan att vara alltför stödjande - Torsions Efficiency Unit ™ ger robusthet till skon. Den är lämpligt placerad för att generera maximal kör effektivitet.

RECOIL ™ MIDSOLE:

Materialet i mellansolen är en nyutvecklad förening med namnet RECOIL ™, som är en super lätt dämpande förening som ger en hög energiffekt.

DROP 6MM:

Hälsdroppe är i huvudsak ett mått på hur fet en lövskos häl känner. Det är kort för "häl till tå droppe", förkortad till "droppe." Det berättar hur mycket längre hälen är än framfoten. Exempel: En sko med en 22 mm tjock häl och en 16 mm tjock framfod kommer att ha en 6 mm hakfodral. Salming Löpskor har aldrig högre droppe än 6 mm eftersom vi tror att en högre droppe påverkar din naturliga springstrid och gör det svårt att hitta en perfekt löpform.

SOFTFOAM ™:

En dämpande förening som är utrustad i häl-slagzonen utformad för att minska slagkrafterna. SoftFOAM ™ -hälsinsatsområdet har 70% bättre stötdämpande egenskaper än standard EVA-mellansula. RECOIL ™ och SoftFOAM ™ kombinerar skapar en smörgåsbyggnad för att maximera prestanda.

HEELCUP:

Vår klack är speciellt utformad för att lägga minimal vikt på dina skor, vilket skapar en transformerbar, anpassningsbar passform.


Salming Löparskor EnRoute 2 är tillgängligt i olika val och egenskaper. Välj den produkt som bäst möter dina behov och få den levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i online löpning och triathlonbutiken hitta Salming Löparskor EnRoute 2 relaterade produkter. Vårt utbud av Löpning produkter är designat för att ge dig fullt förtroende, oavsett intensitet på ditt träningspass eller din idrottsaktivitet.

Funktioner Salming Löparskor EnRoute 2

Tramp
Neutral
Drop
5-8 mm
Färg
Svart
Skovikt
Under 200 g
Skobredd
Standard

Letar du efter löparskor?

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up