up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salming Löparskor EnRoute Shoe

Salming Löparskor EnRoute Shoe

Salming Löparskor EnRoute Shoe

Salming Löparskor EnRoute Shoe

Salming Löparskor EnRoute Shoe

plus
Salming

Salming Löparskor EnRoute Shoe

Produktbeskrivning Salming Löparskor EnRoute Shoe

EnRoute till en naturlig springstrid. Den mottagna återkopplingen och försäljningsnummer som uppnåtts under lanseringssäsongen 2017 har visat att det vi satsade på i utvecklingsprocessen en ikon - blir en realitet. EnRoute har etablerat sig på toppen av tävlingen och dess plats som en beprövad klassisk vägkörning verkar oundviklig. Ryggraden i EnRoute är vårt Natural Running Support System ™ vilket underlättar för varje löpare att hitta och stanna i sin naturliga springstrid. Om det finns en löpare för alla - EnRoute är det !. Foder: Mesh. Mellansula: Recoil ™ + Recoil R ™. Yttersula: Slitstarkt lätt gummi. Stack: 24,5 mm centrum av hälen 18,3 mm kula av foten. Torsion: Torsion Efficiency Unit ™.

Välkommen till vårt Salming Löparskor EnRoute Shoe specjalerbjudande! Tänk på runnerinn när du vill förnya ditt löpning och triathlonmaterial. runnerinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Salming så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Damskor.

Funktioner Salming Löparskor EnRoute Shoe

Tramp
Neutral
Drop
5-8 mm
Färg
Rosa
Skovikt
Från 250 g till 300 g
Skobredd
Standard

Letar du efter löparskor?

Letar du efter löparskor?

Starta

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up