up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salming Löparskor Speed 5

Salming Löparskor Speed 5

Salming Löparskor Speed 5

Salming Löparskor Speed 5

Salming Löparskor Speed 5

plus
Salming

Salming Löparskor Speed 5

Produktbeskrivning Salming Löparskor Speed 5

Efterföljaren av den initierade löpare favorit Speed ​​3? Har allt DNA från sin föregångare och sedan några. Utvecklingsprocessen för Speed ​​5 har baserats på en lätt version av Salmings Natural Running Support System? Vilket underlättar för varje löpare att hitta och stanna i sin naturliga springstrid. Vi har strävat efter de initierade löpare som älskade Speed ​​3 för att känna igen ljusheten och lyhördheten, men uppskattar också de nya utvecklingen och teknikerna som sätts i Speed ​​5. TGS62% / 75 ° -tekniken försäkrar att sko böjer sig exakt rätt platser.

Specifikationer:

Vikt: 183 g

Midsole: Recoil? + Recoil R?

Yttersula: Slitstarkt lätt gummi

Foder: Mesh

Drop: 6 mm


Om du letar efter Salming Löparskor Speed 5, så har du tur. I vår löpning och triathlonbutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken runnerinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Damskorprodukter redan nu. runnerinn erbjuder ett exklusivt utbud av Löpning för olika sorters aktiviteter. Vår Löpning är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner Salming Löparskor Speed 5

Tramp
Neutral
Drop
5-8 mm
Färg
Lila
Orange
Skovikt
Under 200 g
Skobredd
Standard

Letar du efter löparskor?

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up