Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Tennis Rackets

Tennis Rackets

Vind een breed scala aan Tennis Rackets-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Rackets

Merken in Rackets

Hoe een racket kiezen?

Badmintonrackets

Om het badmintonracket te kiezen moet je rekening houden met wat het gewicht van het racket is, wat voor balans het racket heeft en de flexibiliteit van de steel. Bij het kopen van badmintonrackets is de flexibiliteit van de steel net zo cruciaal als de balans en het gewicht van het racket. Als je een racket kiest dat te zwaar is omdat het moeilijk te hanteren is tijdens het spelen.

Frontennis rackets

Bij het kopen van een nieuw Frontennis racket zijn er een aantal factoren die nuttig kunnen zijn om te overwegen, zoals racketlengte, gewicht, bladmaat, snaren, framestijfheid en materialen. Het type racket dat je kiest hangt ook af van je speelstijl, zoals langzaam en compact, matig of snel.

Racketballrackets

Een racketballracket is ook een belangrijke sportuitrusting. Het racket is meestal gemaakt van titanium of grafiet en is dynamischer dan een tennisracket. De lengte van een racketballracket is vergelijkbaar met een tennisracket, maar de lengte is korter. Racquetballrackets zijn verkrijgbaar in twee verschillende bladvormen, zoals vierkant of druppelvormig.

Squashrackets

Bij het kiezen van een squashracket zijn de drie belangrijkste zaken de vorm van de keel, het balanspunt en het gewicht van het racket. Er zijn twee soorten keelvormen: open keel en gesloten keel. Vervolgens ligt het framegewicht van squashrackets over het algemeen tussen de 110 en 150 gram. Het is cruciaal op te merken dat het totale gewicht van het racket de grip, bumper, snaren, enz. omvat. Daarom is een licht squashracket perfect voor aanvallend spel en kan het voor u gemakkelijker maken om te reageren en de bal aan te vallen.

Tennisrackets

Er zijn veel soorten tennissers en ze hebben allemaal tennisrackets nodig die passen bij hun individuele speelstijl. De belangrijkste punten waarop een tennisser zich moet concentreren om een specifiek prestatiedoel te bereiken, zijn gevoel, kracht, precisie en controle. Als de speler eenmaal weet naar welk extraatje hij op zoek is, zal het gemakkelijk zijn om de juiste te kiezen. Er zijn verschillende soorten snaargewichten, lengtes, hoofdmaten en bedden waaruit u kunt kiezen op basis van uw vaardigheden en speelniveau.

Meer over rackets:

Welke racketsport je ook beoefent, er zijn enkele basisbegrippen die je moet kennen. Een Overgrip is bijvoorbeeld een zachte, gevoerde griptape die zich om het gripgebied van het racket wikkelt. Meestal is een racketsnaar gemaakt van koolstofvezel of nylon materiaal. Deze snaren zijn met elkaar verweven om het racketblad te vormen. Aan de snaar van een racket is een demper bevestigd om de trillingen en het pinggeluid dat ontstaat wanneer de bal het racket raakt te verminderen. Babolat , Yonex , Varlion , Tecnifibre , Dunlop en Salming bieden de beste rackets en accessoires.