up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Tennismailat tennis ja padel

Tennismailat tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Tennismailat tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Tennismailat

n merkit Tennismailat

Kuinka valita maila?

Sulkapallomailat

Sulkapallomailan valinnassa tulee huomioida mailan paino, mailan tasapaino ja varren joustavuus. Sulkapallomailoja ostettaessa varren joustavuus on yhtä tärkeää kuin mailan tasapaino ja paino. Jos valitset mailan, joka on liian painava, koska sitä on vaikea käsitellä pelatessa.

Frontennis mailat

Uutta Frontennis mailaa ostettaessa on useita tekijöitä, jotka voivat olla hyödyllisiä ottaa huomioon, kuten mailan pituus, paino, pään koko, kielet, rungon jäykkyys ja materiaalit. Valitsemasi mailatyyppi riippuu myös pelityylistäsi, kuten hidas ja kompakti, kohtalainen tai nopea.

Mailapallon mailat

Myös mailapallo on tärkeä urheiluväline. Maila on yleensä valmistettu titaanista tai grafiitista ja on dynaamisempi kuin tennismaila. Mailamailan pituus on samanlainen kuin tennismaila, mutta pituus on lyhyempi. Racquetball mailoja on saatavana kahdessa eri pään muodossa, kuten neliömäinen tai teardrop.

Squash mailat

Squash mailaa valittaessa kolme tärkeintä asiaa ovat kurkun muoto, tasapainopiste ja mailan paino. Kurkun muotoja on kahta tyyppiä: avoin kurkku ja suljettu kurkku. Seuraavaksi Squash mailojen runkopaino on yleensä 110 150 grammaa. On tärkeää huomata, että mailan kokonaispaino sisältää otteen, puskurin, narut jne. Siksi kevyt squash maila on täydellinen hyökkäyspeliin ja voi helpottaa reagoimista ja palloon hyökkäämistä.

Tennismailat

Tennispelaajia on monenlaisia ja he kaikki tarvitsevat omaan pelityyliinsä sopivat tennismailat . Kuitenkin avainkohtia, joihin tennispelaajan tulisi keskittyä saavuttaakseen tietyn suoritustavoitteen, ovat tunne, voima, tarkkuus ja hallinta. Kun pelaaja tietää, mitä etua hän etsii, on helppo valita oikea. Valikoimasta löytyy erilaisia painoja, pituuksia, pään kokoja ja sänkyjä, joista voit valita kykyjesi ja pelitasosi perusteella.

Lisää mailoista:

Harrastatpa mitä tahansa mailaurheilua, sinun on tiedettävä joitain perustermejä. Esimerkiksi Overgrip on pehmeä, pehmustettu pitoteippi, joka kiertyy mailan pitoalueen ympärille. Tyypillisesti mailan merkkijono on valmistettu hiilikuidusta tai nailonmateriaalista. Nämä kielet kietoutuvat yhteen muodostamaan mailan pinnan. Mailan merkkijonoon on kiinnitetty vaimennin vähentämään sen tärinää ja ping ääntä, joka syntyy, kun pallo osuu mailaan. Babolat , Yonex , Varlion , Tecnifibre , Dunlop ja Salming tarjoavat parhaat mailat ja tarvikkeet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje