Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Tennisracket

Tennisracket

Hitta ett brett utbud av Tennisracket-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Racketar

Märken i Racketar

Hur väljer man ett racket?

Badmintonracketar

För att välja badmintonracket måste du överväga vilken vikt racketen har, vilken sorts balans racketen har och skaftets flexibilitet. När du köper badmintonracketar är skaftets flexibilitet lika avgörande som balansen och vikten på racketen. Om du väljer ett racket som är för tungt eftersom det är svårt att hantera medan du spelar.

Frontennisracketar

När du köper en ny Frontennisracket finns det ett antal faktorer som kan vara användbara att tänka på, såsom racketlängd, vikt, huvudstorlek, strängar, ramstyvhet och material. Vilken typ av racket du väljer beror också på din spelstil, som långsam och kompakt, måttlig eller snabb.

Racketracketar

Ett racketballracket är också viktig sportutrustning. Racketen är vanligtvis gjord av titan eller grafit och är mer dynamisk än en tennisracket. Längden på ett racketballracket liknar ett tennisracket, men längden är kortare. Racquetballracketar finns i två olika huvudformer, till exempel kvadratisk eller droppvis.

Squashracketar

När du väljer ett squashracket är de tre viktigaste sakerna formen på halsen, balanspunkten och vikten på racketen. Det finns två typer av halsform: öppen hals och stängd hals. Därefter är ramvikten på squashracketar mellan 110 och 150 gram i allmänhet. Det är avgörande att notera att racketens totala vikt inkluderar grepp, stötfångare, snören etc. Därför är ett lätt squashracket perfekt för anfallsspel och kan göra det lättare för dig att reagera och attackera bollen.

Tennisracketar

Det finns många typer av tennisspelare och de behöver alla tennisracketar som passar deras individuella spelstil. Men de nyckelpunkter som en tennisspelare bör fokusera på för att uppnå ett specifikt prestationsmål inkluderar känsla, kraft, precision och kontroll. När spelaren väl vet vilken förmån han letar efter blir det lätt att välja rätt. Det finns olika kvaliteter av strängvikter, längder, huvudstorlekar och sängar som du kan välja mellan baserat på dina förmågor och spelnivå.

Mer om Rackets:

Vilken racketsport du än är involverad i, det finns några grundläggande termer du behöver känna till. Till exempel är en Overgrip en mjuk, vadderad grepptejp som virar runt racketens greppområde. Vanligtvis är en racketsträng gjord av kolfiber eller nylonmaterial. Dessa strängar är sammanflätade för att bilda racketens ansikte. En dämpare är fäst vid snöret på ett racket för att minska dess vibration och ping ljudet som skapas när bollen träffar racketen. Babolat , Yonex , Varlion , Tecnifibre , Dunlop och Salming erbjuder de bästa racketarna och tillbehören.