Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Tennisracketter

Tennisracketter

Finn et bredt utvalg av Tennisracketter-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Racketer

Merkevarer av Racketer

Hvordan velge en racket?

Badmintonracketer

For å velge badmintonracket må du vurdere hva vekten på racketen er, hva slags balanse racketen har og fleksibiliteten til skaftet. Når du kjøper badmintonracketer , er fleksibiliteten til skaftet like avgjørende som balansen og vekten til racketen. Hvis du velger en racket som er for tung fordi den er vanskelig å håndtere mens du spiller.

Frontennisracketer

Når du kjøper en ny Frontennisracket , er det en rekke faktorer som kan være nyttige å vurdere, som racketlengde, vekt, hodestørrelse, strenger, rammestivhet og materialer. Hvilken type racketer du velger avhenger også av spillestilen din, for eksempel sakte og kompakte, moderate eller raske.

Racketballracketer

En racketballracket er også viktig sportsutstyr. Racketen er vanligvis laget av titan eller grafitt og er mer dynamisk enn en tennisracket. Lengden på en racketballracket ligner på en tennisracket, men lengden er kortere. Racquetballracketer er tilgjengelige i to forskjellige hodeformer, for eksempel firkantet eller dråpeformet.

Squashracketer

Når du velger en squashracket , er de tre viktigste tingene formen på halsen, balansepunktet og vekten på racketen. Det er to typer svelgform: åpen svelg og lukket svelg. Deretter er rammevekten til squashracketer mellom 110 og 150 gram generelt. Det er avgjørende å merke seg at totalvekten på racketen inkluderer grep, støtfanger, strenger osv. Derfor er en lett squashracket perfekt for angrepsspill og kan gjøre det lettere for deg å reagere og angripe ballen.

Tennisracketer

Det finnes mange typer tennisspillere, og de trenger alle tennisracketer som passer deres individuelle spillestil. Nøkkelpunktene som en tennisspiller bør fokusere på for å oppnå et spesifikt ytelsesmål inkluderer følelse, kraft, presisjon og kontroll. Når spilleren vet hvilken fordel han leter etter, vil det være enkelt å velge den rette. Det er ulike grader av strengvekter, lengder, hodestørrelser og senger som du kan velge mellom basert på dine evner og spillenivå.

Mer om racketer:

Uansett hvilken racketsport du er involvert i, er det noen grunnleggende begreper du trenger å vite. For eksempel er en Overgrip en myk, polstret gripetape som vikler seg rundt gripeområdet til racketen. Vanligvis er en racketstreng laget av karbonfiber eller nylonmateriale. Disse strengene er sammenflettet for å danne racketflaten. En demper er festet til strengen til en racket for å redusere vibrasjonen og ping lyden som skapes når ballen treffer racketen. Babolat , Yonex , Varlion , Tecnifibre , Dunlop og Salming tilbyr de beste racketene og tilbehøret.