Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Padelracketar

Padelracketar

Hitta ett brett utbud av Padelracketar-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Padelracketar

Märken i Padelracketar

Hur väljer man paddel och tennisracketar?

Beach tennisracketar

Strandtennisracketar som används av tennisspelare är vanligtvis gjorda av glasfiber, som är en mer genomsläpplig och flexibel fiber, vilket ger spelarna en mer avslappnande touch och större precision. Glasfiberracketar är mer överkomliga och idealiska för spelare som gillar att spela strandtennis.

Paddla racketar

Dessa racketar är vanligtvis gjorda av träskivor som är gummibelagda på ena eller båda sidor, beroende på spelarens grepp. Till skillnad från en traditionell "racket" innehåller den inga snören fästa i en öppen ram. Dessa racketar finns i många färger, men röda och svarta är de mest kända.

Pickleball paddlar

Det finns separata racketar skapade för att spela pickleball som kallas pickleball paddlar. Ursprungligen skapades dessa paddlar helt enkelt av trä, men dagens paddlar har utvecklats med en mängd olika lättviktssyntetiserade material som aluminium och grafit. För att spela pickleball behöver spelarna också ett nät och en boll. Bollen är distinkt, med hål genom den.

Pingisracketar

Pingisracketar består av 6 grundläggande komponenter. Det finns stativ, ett blad, en främre svamp och gummi, och en bakre svamp och gummi. Pingisracketar har en mängd olika färger, de klassiska är röda och blå.

Mer om racketar:

Mer information om racketar inkluderar tillbehör som skydd, överdrag, grepp och övergrepp . Dessa tillbehör används av nästan alla tennisspelare eftersom dessa saker hjälper spelaren att spela tennis med lätthet och förbättra sin prestation. Du kan köpa alla dessa saker från många märken som Babolat , Nox , Adidas , Black Crown , Puma och Joma .