Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Padelracketer

Padelracketer

Finn et bredt utvalg av Padelracketer-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Padelracketer

Merkevarer av Padelracketer

Hvordan velge padle og tennisracketer?

Strandtennisracketer

Strandtennisracketer som brukes av tennisspillere er vanligvis laget av glassfiber, som er en mer permeabel og fleksibel fiber, som gir spillerne en mer avslappende touch og større presisjon. Glassfiberracketer er rimeligere og ideelle for spillere som liker å spille strandtennis.

Padle racketer

Disse racketene er vanligvis laget av treplater som er gummibelagt på én eller begge sider, avhengig av spillerens grep. I motsetning til en tradisjonell "racket" inneholder den ikke strenger festet til en åpen ramme. Disse racketene kommer i mange farger, men rød og svart er de mest kjente.

Pickleball padler

Det er egne racketer laget for å spille pickleball som kalles pickleball padler. Opprinnelig ble disse åreårene ganske enkelt laget av tre, men dagens åreårer har blitt utviklet med et bredt utvalg av lette syntetiserte materialer som aluminium og grafitt. For å spille pickleball vil spillerne også trenge et nett og en ball. Ballen er særegen, med hull gjennom den.

Bordtennisracketer

Bordtennisracketer består av 6 grunnleggende komponenter. Det er stativet, et blad, en fremre svamp og gummi, og en bakre svamp og gummi. Bordtennisracketer har et bredt utvalg av farger, de klassiske er røde og blå.

Mer om racketer:

Mer informasjon om racketer inkluderer tilbehør som beskyttere, deksler, grep og overgrep . Dette tilbehøret brukes av nesten alle tennisspillere fordi disse tingene hjelper spilleren til å spille tennis med letthet og forbedre ytelsen. Du kan kjøpe alle disse tingene fra mange merker som Babolat , Nox , Adidas , Black Crown , Puma og Joma .