up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Padel Rackets tennis en padel

Padel Rackets tennis en padel

Vind een breed scala aan Padel Rackets-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Padel Rackets

Merken in Padel Rackets

Hoe paddle en tennisrackets kiezen?

Strandtennisrackets

Strandtennisrackets die door tennissers worden gebruikt, zijn meestal gemaakt van glasvezel, een meer doorlatende en flexibele vezel, waardoor spelers een meer ontspannende aanraking en grotere precisie krijgen. Glasvezelrackets zijn betaalbaarder en ideaal voor spelers die graag strandtennis spelen.

Paddle rackets

Deze rackets zijn meestal gemaakt van houten platen die aan één of beide zijden met rubber zijn bekleed, afhankelijk van de grip van de speler. In tegenstelling tot een traditioneel "racket" bevat het geen snaren die aan een open frame zijn bevestigd. Deze rackets zijn er in vele kleuren, maar rood en zwart zijn de meest bekende.

Pickleball peddels

Er zijn aparte rackets gemaakt voor het spelen van pickleball die pickleball peddels worden genoemd. Aanvankelijk waren deze peddels gewoon gemaakt van hout, maar de huidige peddels zijn ontwikkeld met behulp van een grote verscheidenheid aan lichtgewicht synthetische materialen zoals aluminium en grafiet. Om pickleball te spelen, hebben spelers ook een net en een bal nodig. De bal is onderscheidend, met gaten er doorheen.

Pingpongrackets

Pingpongrackets bestaan uit 6 basiscomponenten. Er is de standaard, een mes, een spons en rubber aan de voorkant en een spons en rubber aan de achterkant. Pingpongrackets hebben een grote verscheidenheid aan kleuren, de klassieke zijn rood en blauw.

Meer over rackets:

Meer informatie over rackets vindt u onder accessoires zoals beschermers, hoezen, grips en overgrips . Deze accessoires worden door bijna alle tennissers gebruikt omdat deze dingen de speler helpen om met gemak te tennissen en hun prestaties te verbeteren. Je kunt al deze dingen kopen bij veel merken zoals Babolat , Nox , Adidas , Black Crown , Puma en Joma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden