up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Tecnifibre

melamailat

melamailat

mailat Tennis

mailat Tennis

Cordage

Cordage

laukut

laukut

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Squash-mailat

Squash-mailat

Osastot

Lasit

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Padel-Mailat

Pallot

Tennismailat

Tuotemyynti

Valmennus

KAIKKI( Tecnifibre )

Tecnifibre

Tecnifibre on ranskalainen brändi, joka perustettiin vuonna 1979 ja erikoistuu laadukkaiden urheiluvälineiden valmistamiseen, erityisesti tenniskenttien ja squash-kenttien mailoihin. Brändi tunnetaan sitoutumisestaan ​​innovaatioon, käyttäen uusimpia teknologioita laitteiden luomiseen, jotka ovat sekä korkealaatuisia että kestäviä. Tecnifibrellä on maine laitteiden luomisesta, jotka ovat luotettavia kaikentasoisille pelaajille, aloittelijoista ammattilaisiin. Mailojen lisäksi Tecnifibre tuottaa myös muita tenniskalusteita ja squash-välineitä, mukaan lukien naruja, laukkuja ja lisävarusteita.

Tecnifibre on paras mailoille ja tennikselle

Yksi Tecnifibre: n suosituimmista tuotteista on mailat. Tecnifibre-mailat tunnetaan täydellisinä siistille iskutekniikalle, joka haluaa maksimoida voimansa ja vahvuutensa. Tecnifibre tennis-mailat ovat myös pienempiä, jotta pelaajat voivat parantaa liikkuvuuttaan ja nopeuttaan. Tecnifibre-mailat on suunniteltu erityisesti suorituskyvyn ja hallinnan parantamiseksi, mikä mahdollistaa pelaajien vievän pelinsä seuraavalle tasolle. Brändi tarjoaa laajan valikoiman mailoja eri tasoille, aloittelijoista ammattilaisiin, ja eri pelityyleille, kuten voimaa tai hallintaa. Erityisen maineikkaita ovat heidän tennismailojensa korkealaatuiset materiaalit ja rakentaminen, joka auttaa pelaajia maksimoimaan potentiaalinsa kentällä.

Tecnifibre tuottaa myös squash-mailoja, jotka on suunniteltu antamaan pelaajille tarvittava hallinta ja voima onnistuakseen nopeatempoisessa squash-pelissä. Squash-mailat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja sisältävät innovatiivisia teknologioita, kuten ´´Ellipsis Shaft´´: n, joka auttaa lisäämään mailan pään maun alueen. Tecnifibre tennis-laukut tarjoavat kaikki pelaajien toivomat ominaisuudet ja enemmän. Ne ovat vahvoja ja joustavia, ja, kuten jos se ei olisi riittävää, ne näyttävät myös hämmästyttävältä ja viileiltä. Brändi esittelee laajan valikoiman luovia tennismailalaukkuja, urheilulaukkuja ja tenniskesälaukkuja lapsille, miehille ja naisille. Useimmat näytteet ovat unisex. Mailojen lisäksi Tecnifibre tarjoaa myös tenniskesälaukkuja, jotta pelaajat voivat kuljettaa laitteitaan matseihin ja pois. Tecnifibre tennis-laukku on suunniteltu kestävyyden ja toiminnallisuuden parantamiseksi, ja siinä on useita osastoja mailoille, palloille ja muille lisävarusteille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje