up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Tecnifibre

paddelracketar

paddelracketar

racketar Tennis

racketar Tennis

Tågvirke

Tågvirke

påsar

påsar

herrkläder

herrkläder

Squashracketar

Squashracketar

Kategorier

Bagar

Barnkläder

Bollar

Damkläder

Herrkläder

Padelracketar

Tennisracketar

Allt( Tecnifibre )

Tecnifibre

Tecnifibre, The Players 'Company

Tecnifibre har stöttat spelare i sin sportupplevelse i mer än 40 år, med utgångspunkt från en enkel erkännande: varje spelare är unik och att spela med lämplig utrustning är en nyckelfaktor.

Född av tekniska innovationer från strängar har varumärket nu utökat sin expertis inom alla produktkategorier: strängar, racketar, bollar, textilier, väskor, strängmaskiner mm, vilket gör det möjligt att nu göra 2/3 av sin verksamhet utomlands.

Idag är Tecnifibre en solid partner för några av de största händelserna på ATP Pro Tour, men följer också några kända spelare i världsklass, som Daniil Medvedev och Iga Swiatek (tennis) eller Mohamed Shorbagy och Nour el Sherbini (squash).

Som en del av Lacoste-gruppen sedan 2017 fortsätter varumärket att växa, samtidigt som det förblir trofast mot sina värderingar av närhet, äkthet, innovation och delning, med ett mycket tydligt syfte: att bli ett viktigt varumärke för sin spelargrupp.


clouse menu Stänga