up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Tecnifibre

paddelracketar

paddelracketar

racketar Tennis

racketar Tennis

Tågvirke

Tågvirke

påsar

påsar

herrkläder

herrkläder

Squashracketar

Squashracketar

Kategorier

Bagar

Barnkläder

Bollar

Damkläder

Glasögon

Herrkläder

Marknadsföring

Padelracketar

Tennisracketar

Träning

Allt( Tecnifibre )

Tecnifibre

Tecnifibre är ett franskt märke, etablerat 1979, som specialiserar sig på att producera högkvalitativ sportutrustning, särskilt rackets för tennis och squash. Märket är känt för sitt engagemang för innovation, som använder de senaste teknologierna för att skapa utrustning som är både högpresterande och hållbar. Tecnifibre har ett rykte om att skapa produkter som är betrodda av spelare i alla nivåer, från nybörjare till professionell. Förutom racquet, Tecnifibre producerar även andra tennis och squash utrustning, inklusive strängar, väskor och tillbehör.

Tecnifibre är bäst för rackets och tennis

En av de mest populära produkter som erbjuds av Tecnifibre är deras rackets. Tecnifibre rackets är kända för att vara perfekta för ren-slående prestanda som önskar att maximera sin kraft och styrka. De Tecnifibre tennis rackets är också mindre för att möjliggöra spelare att förbättra sin mobilitet och hastighet. Tecnifibre rackets är designade med fokus på prestanda och kontroll, vilket gör att spelare kan ta sitt spel till nästa nivå. Märket erbjuder ett sortiment av rackets för olika nivåer, från nybörjare till professionell, och för olika spelstilar, såsom kraft eller kontroll. Deras tennis rackets är särskilt berömda för sina högkvalitativa material och konstruktion, vilket hjälper spelare att maximera sitt potential på banan.

Tecnifibre producerar även en rad squash rackets, som är designade för att ge spelare den nödvändiga kontrollen och kraften för att lyckas i det snabba spelet squash. Deras squash rackets är gjorda av högkvalitativa material och har innovativa teknologier såsom "Ellipsis Shaft", som hjälper till att öka sweet spot på rackethuvudet. Tecnifibre tennis väskor levererar alla kvaliteter som spelare önskar och mer. De är starka och anpassningsbara, och som om det inte vore tillräckligt, ser de fantastiska och coola ut. Märket presenterar bred täckning av kreativa tennis racket väskor, sportväskor och tennis ryggsäckar för barn, män och kvinnor. De flesta exemplar är unisex. Förutom rackets, Tecnifibre erbjuder också ett sortiment av tennisväskor för att hjälpa spelare att transportera sin utrustning till och från matcher. Den Tecnifibre tennisväska är designad med hållbarhet och funktion i åtanke, med flera fack för rackets, bollar och andra tillbehör.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga