up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Laukut

Padel-Mailalaukut

()
load

Kuinka valita padel mailalaukut?

Padel mailalaukut ovat erinomainen tapa hallita ja turvata varusteitasi. Lokero on säädettävissä niin, että siihen mahtuu mailat ja jopa kengät ja muut padel elementit. Helpota padel kokemustasi sekä ennen peliä että sen jälkeen. Tämä laukku on yleensä valmistettu synteettisestä nahasta ja sopii myös ammattipelaajille. Voit ostaa mailalaukun Babolat , Nox , Adidas , Black Crownilta ja Tecnifibreltä .

Vinkkejä padel mailalaukkujen valintaan

Padel mailalaukkujen koko on yksi tärkeimmistä seikoista, jotka on otettava huomioon sitä valittaessa. Pienissä padel mailalaukuissa mahtuu vain lapio ja joitain pieniä tarvikkeita. Ylisuuret laukut kuljettavat helposti useita mailoja ja muita esineitä. Valitse koko tarpeidesi mukaan.
Valitse padel mailalaukut , jotka on valmistettu hyvästä materiaalista. Puhdasta materiaalista valmistetut padel mailalaukut palvelevat pitkään. Laukun materiaali vaikuttaa sen kestävyyteen.
Valitse lämpöeristetyt melapussit suojaamaan varusteitasi säältä. Nopeat lämpötilan muutokset voivat vahingoittaa mailaa. Padel mailalaukkujen tulee myös olla vedenpitäviä, sillä kosteus voi myös vahingoittaa mailaa, joten vedenpitävä materiaali pitää varusteesi turvassa myös märissä olosuhteissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje