Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Harjoittelu

Harjoittelu tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Harjoittelu tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Harjoittelu

n merkit Harjoittelu

Mitä laitteita tarvitset tenniksen pelaamiseen?

Lisätarvikkeet

Tennispelin perus ja oleellisin varuste on tennismaila. Lisäksi tarvitset muita lisävarusteita, kuten tulostaulun, erotinnauhan, tennispallon poimintaputken, pallot ja verkon. Varmista, että sinulla on oikean kokoiset, painoiset ja tyyppiset tarvikkeet pelataksesi peliä kunnolla, sillä oikeat tarvikkeet ovat yksi tärkeimmistä asioista kaikissa peleissä.

Agility Tikkaat

Agilitytikkaat ovat tärkeä varuste, joka auttaa harjoituksissa ja intensiivisissä harjoituksissa. Agilitytikkaat on suunniteltu auttamaan urheilijoita ja urheilijoita oppimaan tekniikan kuinka saada heidät liikkumaan eri suuntiin nopeasti vahingoittamatta jalkojaan ja nilkkojaan.

Koreja

Tennispallojen kerääminen tenniskentältä voi olla pelottava tehtävä, varsinkin kun pallot ovat hajallaan kaikkialla. Valmistajien suunnittelemat tennispallon poimintapyörät auttavat pelaajia keräämään pallot kentältä häkkiin ilman taipumista. Voit sitten tallentaa kaikki pallot koreihin tulevia pelejä varten.

Pullot

Vesipullot ovat tärkeitä varusteita, joita tarvitset tenniksen pelaamiseen. Tennis on fyysisesti intensiivinen urheilulaji, joka vaatii voimaa ja fyysistä aktiivisuutta. Ottelun aikana ja sen jälkeen pelaajan on juotava paljon vettä pitääkseen itsensä nestetasaisena. Tästä syystä on olemassa urheiluvesipulloja, jotka on määrätietoisesti suunniteltu täyttämään urheilijoiden ja urheilijoiden nesteytystarpeita.

Käpyjä

Kartiot ovat toinen välttämätön varuste, jota pelaajat tarvitsevat harjoitteluun. Urheilijat käyttävät kartioita laajalti suorituskyvyn ja tasapainon parantamiseksi. Nämä käpyt lisäävät ketteryyttä, parantavat tasapainoa, kiihdyttävät aineenvaihduntaa, auttavat estämään loukkaantumisia ja ovat tehokas harjoitusvaihtoehto.

Verkot

Tennisverkko asetetaan kentän keskelle pelaajien erottamiseksi. Tennisverkko on vaakasuoraan asennettu verkko, jonka yli pelaajat lyövät palloa ottelun aikana. Tennisverkko jakaa kentän tasaisesti kahteen puolikkaaseen. Voit ostaa tennisverkkoja esim. Babolat , Asics , Nox , Adidas ja Joma .

Pingispöydät

Kun valitset pingispöytiä , sinun on otettava huomioon pelipinta. On tärkeää tarkastella yläpinnan paksuutta. Suuremman paksuiset pöydät ovat huippulaatua. Yleensä pingispöydän paksuus vaihtelee 12 mm:stä 25 mm:iin. Mitä paksumpi pinta on, sitä parempi se on pelaamiseen.