up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Wilson

Mailat

Mailat

Mela mailat

Mela mailat

Pallot

Pallot

Miesten kengät

Miesten kengät

Grips/over-grips

Grips/over-grips

Laukut

Laukut

Osastot

Lasit

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Padel-Mailat

Pallot

Tennismailat

Tuotemyynti

Valmennus

KAIKKI( Wilson )

Wilson

Wilson on tunnettu brändi, joka on ollut synonyymi urheiluun yli sadan vuoden ajan. Perustettu vuonna 1913 Thomas E. Wilsonin toimesta, tämä amerikkalainen urheiluvälineiden valmistaja on tuottanut jatkuvasti laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat urheilijoiden ja urheiluharrastajien moninaisiin tarpeisiin. Wilsonin sitoutuminen innovaatioihin ja suorituskykyyn on tehnyt siitä luotettavan nimen eri urheilualueilla, tennisistä squashiin, badmintoniin ja lautapelien urheiluun.
Rikkaan menestystarinan ja innovointipainotuksen ansiosta Wilson on vahvistanut asemaansa johtavana merkkinä eri urheilualueilla. Racketeista jalkineisiin ja vaatteisiin, Wilson jatkaa urheilijoiden mahdollistamista parhaan tasapainon saavuttamiseksi, tehden siitä luotettavan valinnan urheiluharrastajien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Uurheiluun liittyvän menestyksen perintö

Wilson squash-racketit on suunniteltu tarjoamaan pelaajille täydellistä voimaa, ohjausta ja tarkkuutta. Teräksisistä materiaaleista ja teknologioista valmistettuja, nämä racketit ovat suosittuja ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa. Wilsonin squash-racketit tarjoavat erottuvan etuuden kentällä, parantaen pelaajien yleistä suorituskykyä. Wilson badminton-racketit on suunniteltu tarjoamaan pelaajille kilpailuedun nopeatempoisessa badmintonmaailmassa. Käyttäen edistyneitä materiaaleja ja huolellista käsityötä, nämä racketit tarjoavat poikkeuksellisen manööveröintikyvyn ja voiman.
Lautapelien urheilua harrastaville, Wilson tarjoaa korkean suorituskyvyn lautaracketteja. Nämä racketit on suunniteltu vastaamaan lautapelien erityistarpeisiin. Wilson lautaracketit ovat luotettavia ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa, tarjoten erinomaisen pelikokemuksen. Wilson on tärkeä pelinappula pickleballissa, tarjoten huippuluokan pickle-paddlet pelaajille kaikilla tasoilla. Wilsonin pickle-paddlet on suunniteltu maksimoimaan ohjauksen ja voiman samalla minimoiden tärinän ja epämukavuuden.
Rackettien lisäksi, Wilson tarjoaa monipuolisen valikoiman racket-laukkuja. Nämä laukut on suunniteltu ei vain racketin säilyttämiseen ja suojelemiseen, vaan myös käytännöllisyyteen ja tyyliin. Moninaisten kokojen ja suunnittelujen ansiosta Wilson racket-laukut vastaavat kaikkien urheiluharrastajien tarpeisiin, varmistaen, että välineistösi on turvassa ja helppo kuljettaa. Wilsonin sitoutuminen täydellisen urheilukokemuksen tarjoamiseen ulottuu myös lautapelien ulkopuolelle. Wilson lautakengät on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellinen tarttuvuus, tuki ja mukavuus kentällä.
Välineiden lisäksi, Wilson tarjoaa laajan valikoiman tenniskenkiä, jotka on suunniteltu sekä tyylin että suorituskyvyn saavuttamiseksi. Paidoista ja shortsista mekkoihin ja hameisiin, Wilsonin tenniskenkät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka imevät kosteutta ja tarjoavat erinomaisen hengittävyyden. Wilson tenniskenkien ansiosta varmistat, että näytät ja tunnet olosi parhaaksi kentällä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje