up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Tennismailat

Päälliskahvat

()
load

Mitä ovat tennispäälliset?

Overgrips ovat kangasmaista materiaalia olevia hihnoja, jotka kietoutuvat mailan kahvan ympärille tarjoamaan ylimääräisen kerroksen mukavuutta, tukea, vakautta ja hien imeytymistä tennispelaajille. Jos päätät pelata ilman overgripiä, siitä voi tulla epämukavaa pitkien otteluiden aikana. Päällyskahvat on vaihdettava kerran hetken kuluttua. Niitä on saatavana irtotavarana rullamuodossa yleensä 15 30 rulla ja yksittäisinä yksiköinä.
Tennispäälliset on suunniteltu ainutlaatuisista materiaaleista. Ne näyttävät usein kangasmaisilta materiaaleilta, mutta useimmat niistä ovat tahmeita, imukykyisiä materiaaleja. Kun ostat mailan, siinä on sisäänrakennettu musta tai valkoinen päällyskahva. Parantaaksesi mukavuuttasi, paksuuttasi tai hien imeytymistä, voit mukauttaa pitoa lisäämällä toisen päällysosan. Yläkahvat on valmistettu kumista tai synteettisestä materiaalista.
Markkinoilla on kymmeniä johtavia tuotemerkkejä, kuten Babolat , Yonex , Varlion , Dunlop ja Salming , jotka tarjoavat laajan valikoiman Overgrip 3 Pack pakkauksia. Voimme kuitenkin jakaa ne kolmeen pääluokkaan, kuivaan, tahmeaan ja täyteen. Jokainen overgrip tyyppi tarjoaa pelaajalle ainutlaatuisen edun. Voit valita pelityyliisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Kuivat päällyskannat

Nämä ovat hyviä pelaajille, jotka hikoilevat paljon tai pelaavat märissä olosuhteissa. Kuivat käsivarret ovat ohuempia ja imevät kosteutta poikkeuksellisen hyvin.

Tacky Overgrips

Tahmeilla päällyskahvailla on erittäin tahmea tuntu. Ne tarjoavat erinomaisen pidon mailasta. Ne kestävät yleensä pidempään kuin kuivakahva.

Kaikkialla

Nämä päällyskahvat tarjoavat sekä kuivien että tahmeiden kahvojen edut. Ne ovat tahmeita ja imukykyisiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje