up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

adidas

Padel mailat

Padel mailat

Naisten kengät

Naisten kengät

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Laukut

Laukut

Miesten kengät

Miesten kengät

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Padel-Mailat

Pallot

Tennismailat

Tuotemyynti

Valmennus

KAIKKI( adidas )

adidas

Adidas on ollut urheiluvaatetuksen ja kenkien uudistamisen kärjessä perustamisestaan lähtien vuonna 1949. Adolf Dasslerin perustamana Adidas on kasvanut alkuperäisestä baijerilaisen saappaidenvalmistajan yrittämästä kansainväliseksi innovaatioiden, suorituskyvyn ja tyylin symboliksi. Vannoen tukea kaikentasoisille urheilijoille, Adidas jatkuvasti rikkoo rajoja luoden ajankohtaisia tuotteita jotka voimistavat urheilukokemuksia. Brändin tunnusomaista kolme raidetta logo on laadun, autenttisuuden ja urheilijoiden tarpeiden sitomattoman sitoutumisen symboli. Smashinnissa Adidaksen ja tenniksen loisto kohtaa. Adidaksen tenniskengät kiteyttävät brändin legendaarisen teknologian ja suunnittelun, parantaen pelaajien joustavuutta ja suorituskykyä kentällä. Nämä kengät on suunniteltu yhdistämään joustavuutta, vakausominaisuuksia ja kestäviä materiaaleja, palvelemalla sekä harrastajia että kilpaurheilijoita, jotka etsivät kilpailuetua. Adidas on urheilun, teknologian ja tyylin juhla. Sen syvällä juurella olevan intohimon ja innovatiivisen tulevaisuuteen suuntautuvan lähestymistavan ansiosta Adidas jatkaa tenniksen ja padlen muotoiluaan poikkeuksellisen kenkävalikoimallaan.

Paranna peliäsi ikonisella Adidas-urheiluvaatetuksella

Adidas tarjoaa monipuolisen valikoiman miesten tenniskenkiä, jotka palvelevat jokaista pelaamistyyliä. Nämä kengät yhdistävät hienostuneen ulkonäön edistyneisiin teknologioihin, varmistaen optimaalisen mukavuuden ja tuen intensiivisissä otteluissa. Klassisista malleista moderniin suorituskykyä korostaviin malleihin, Adidas miesten tenniskengät kiteyttävät brändin innovaatioon ja tyyliin sitoutumisen. Naisille, jotka hallitsevat tenniskenttää, Adidas tarjoaa kenkävalikoiman, joka yhdistää muotiin ja toiminnallisuuteen. Nämä kengät tarjoavat täydellisen istuvuuden, kevyen rakenteen ja poikkeuksellisen pidon, mikä mahdollistaa naisurheilijoille liikkua itseluottamuksella ja kunnialla. Adidas naisten tenniskengät antavat pelaajille mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuuttaan. Suunniteltu kestämään tenniskentän vaatimukset, Adidas tenniskengät miehille yhdistävät tukevat ominaisuudet reagointikykyiseen pehmusteeseen. Nämä kengät on huolellisesti suunniteltu kestämään nopeat sivuttaissuunnat ja samalla säilyttämään mukavuuden pitkienkin otteluiden ajan. Olipa kyseessä sitten savi-, ruoho- tai kovakenttä, Adidas tenniskengät miehille ovat todiste brändin suorituskykyä korostavasta sitoutumisesta. Adidas tenniskengät naisille vastaavat naisurheilijoiden ainutlaatuisiin tarpeisiin, tarjoten yhdistelmän tyyliä ja sisältöä. Adidas varmistaa, että jokainen nainen, joka astuu kentälle, tuntee olevansa voimissaan ja valmis voittamaan vastustajansa. Havaitessaan padlen kasvavan suosion, Adidas on laajentanut osaamistaan tähän jännittävään lajiin. Suunniteltu tarjoamaan vakaus, pidon ja mukavuuden, Adidas Padel-kengät voimistavat pelaajien kykyjä ja mahdollistavat heidän loistamisen padlen kentällä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje