Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Palautuminen ja hoito

Palautuminen ja hoito tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Palautuminen ja hoito tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Palautuminen ja hoito

n merkit Palautuminen ja hoito

Vinkkejä palautumiseen ottelun jälkeen

Nivelsuojat

Nivelsuojaimia käytetään vähentämään murtumia ja epämukavuutta sekä suojaamaan viilto tai arpialuetta. Nivelsuojat ovat pallomaisia, ja niissä on rakenteelliset reunat, jotta ne sallivat voiman.

Sähköstimulaattorit

Sähköstimulaattorit on tehty manipuloimaan hermostoa sähköstimulaation avulla. Sähköstimulaattorit hyötyvät lähettämällä sähköisiä signaaleja lihasten puristamiseksi. Sähköstimulaattoreita käytetään yleisesti vartaloterapiassa lihasten vakauden parantamiseksi tai ylläpitämiseksi.

Ensiapu

Ensiapu on paketti tarpeita ja laitteita, joita käytetään välittömän lääketieteellisen avun antamiseen. Ensiapu voi auttaa estämään loukkaantumisia lisävahingoilta.

Itsehieronta ja pressoterapia

Itsehieronta ja pressoterapia voivat auttaa lievittämään kipua, sykkimistä ja lihasshokkia sekä parantamaan pysähtyneisyyttä, voimaa ja kehon tietoisuutta sekä mielenterveyttä. Itsehieronta ja pressoterapia parantavat verenkiertoa ja ylläpitävät kehon terveyttä ja mukavuutta.

Urheiluvoiteet

Urheiluvoiteet ovat balsameja tai voiteita, joita käytetään toipumaan kivusta ja vammoista, joita voit saada urheilun aikana. Iholle levitettäessä on suositeltavaa hieroa vaurioitunutta aluetta. Voit ostaa urheiluvoiteita Softee , K Swiss , Kelme , Powershotilta ja Rock Tapelta .

Teippaus harjoittelua varten

Sidotusta käytetään tavallisesti täydentävänä tai nopeana tekniikkana. Pelaajat käyttävät tyypillisesti teippausta puolustusmekanismina olemassa olevan vamman muodostumisessa. Jotkut siteen tarkoituksiin ovat helpottaa rikkoutuneiden nivelten etenemistä ja rajoittaa herkkää kudosta tulehduksen vähentämiseksi.

Lisää palautumisesta:

Hierontarullat ja pallot: Hierontarullia ja palloja käytetään lievittämään lihasten aiheuttamaa kipua ja tulehdusta.