up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Elektroniikka tennis ja padel

Elektroniikka tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Miksi käyttää kuntomittaria tenniksen pelaamiseen?

Kannet ja kotelot

Kannet ja kotelot tarjoavat riittävästi säilytystilaa pienten välttämättömien tavaroiden, älylaitteiden tai muiden laitteiden säilyttämiseen. Ne sopivat useimpiin laitteisiin ja älypuhelimiin. Koteloissa on usein suojaava kosketusnäyttöikkuna, joten pääset helposti käsiksi älylaitteidesi portteihin ja painikkeisiin. Kansien ja koteloiden mukana tulee mukautuva käsivarsihihna, joka mahdollistaa turvallisemman, rennomman ja oikean istuvuuden. Siksi hihat ja kotelot ovat välttämättömiä älypuhelimien ja laitteiden säilyttämiseen tennistä pelatessa.

Älykkäät bändit

Älynauhat ovat laitteita, joilla seurataan ja seurataan kuntoon liittyviä laskelmia, kuten kuljettua matkaa, kalorien polttamista ja joissakin tapauksissa sykettä. Älykkäät nauhat ohjaavat harjoitusohjelmiesi keskittymistä ja näkyvyyttä rohkaisemalla ja tukemalla sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet. Älykkäät nauhat myös pitävät sinut omistautuneena tavoitteillesi. Siksi tennispelaajille on todella tärkeää, että heillä on yhteensopiva älynauha, jotta he voivat ylläpitää kuntoaan. Älybändit ovat kuuluisia sekä lasten että aikuisten keskuudessa.

Varaosat

Jokaisen tennispelaajan tulee ylläpitää fyysistä kuntoaan ja hyvinvointiaan korkeimmalla tasolla saavuttaakseen kaikki tavoitteensa. On tärkeää, että aktiivisuusseurantalaitteet voivat auttaa sinua määrittämään kykysi. Kuntolaitteiden varaosia on monenlaisia, voit valita itse kuntolaitteeseesi sopivat varaosat. Joskus sinun on vaihdettava älyrannekkeiden, suojusten tai paristojen hihna. Tätä tarkoitusta varten voit ostaa kuntolaitteiden varaosia tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Prince , Xiaomi , KSIX , Acme ja Action Outdoor .

Kellot

Harrastatko tennistä tai noudatat säännöllistä harjoitussuunnitelmaa, kelloista on tullut olennainen osa päivittäistä rutiinimme. Älykellot antavat sinun laskea unesi keston, niissä on usein Bluetooth vaihtoehtoja, ja ne tarjoavat monia etuja rutiinisi seurantaan. Älykelloissa on myös rento ja pehmeä ranneke, joka voidaan sitoa vaivattomasti ranteen ympärille. Kellot ovat tennispelaajan hyödyllisimpiä laitteita, koska ne auttavat pitämään kirjaa pelin kestosta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje