up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Padel-Mailat

Päälliskahvat

()
load

Mikä on Padel Overgrip?

Padel Overgrip

Padel mailojen kädensijassa on kerros pitomateriaalia, joka on luotu sopimaan suhteellisen pieneen käteen, joka tunnetaan nimellä Padel Overgrip . Padel Overgrip on pitomateriaali, jonka asetat olennaisen otteen yläpuolelle. Padel Overgripiä käytetään mukauttamaan mailan pito käden koon mukaan. Padel Overgrip on valmistettu kevyemmästä materiaalista, jonka joustava pinta tekee siitä mukavamman hallita ja Overgripissä on vain liimaa päissä. Paddle Overgrip on yleensä valmistettu kumista. Joustavan pinnan ja säädettävän venytyksen yhdistelmän ansiosta voit pitää Overgripin paikoillaan pelatessasi.

Padel Overgrip 3 yksikköä

3 osaiset Padel Overgripsit ovat mikrorei´itettyjä, ja niissä on hyvä tarttuvuus, joka poistaa hien ja veden kokonaan. Nämä Overgripsit tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja tasaisen kosketuksen haastavimpien kahvojen kanssa. 3 osaiset Padel Overgripsit on valmistettu kestävästä synteettisestä materiaalista, joka tarjoaa pehmeän ja mukavan kosketuksen. Se koostuu yleensä 100 % polyuretaanista intensiiviseen käyttöön. Voit ostaa 3 osaisen Padel Overgripin osoitteista Babolat , Nox , Adidas , Jomasta ja Varlion .

Padel Overgrip 60 yksikköä

60 yksikön Padel Overgripsit on valmistettu hengittävästä huokoisesta materiaalista, joka tarjoaa aidon tunteen kädessä. Overgrip on kuuluisa monien johtavien pelaajien joukossa ympäri maailmaa vain paremmasta pitostaan. 60 yksikön Padel Overgripsit on saatavana kahdessa järjestelyssä: yksi rei´itetty ja toinen ilman reikiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje