up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Puma

melan terät

melan terät

padel-vaatteet

padel-vaatteet

padel kengät

padel kengät

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Padel-Mailat

Valmennus

KAIKKI( Puma )

Puma

Puma on epäilemättä tunnettu urheilu- ja lifestyle-brändi, joka on luonut pysyvän jäljen maailmanlaajuisesti urheiluvaruste- ja vaatealalla. Perustettu vuonna 1948 Rudolf Dasslerin toimesta, brändi on edistänyt jatkuvasti innovaatioita ja tyyliä, tehden siitä palvotun valinnan urheilijoiden ja innokkaiden keskuudessa maailmanlaajuisesti. Puman ikoninen logo, hyppivä kissaeläin, symboloi liikkuvuutta, voimaa ja dynaamisuutta - ominaisuuksia, joita on Puman tuotteissa. Vuosikymmenten aikana Puma on sulavasti yhdistänyt suorituskyvyn ja muodin, luoden ainutlaatuisen identiteetin, joka ylittää rajat.
Smashinnilla Puma tarjoaa kuraattua kokoelmaa, joka edustaa brändin arvoja - missä suorituskyky kohtaa tyylin ja urheilijat tulevat mestareiksi. Puman rinnallasi voit voittaa pöytätenniskentän ja uudelleenmääritä urheilumatkasi. Kosteutta poistavilla kankailla ja ergonomisilla muotoiluilla varustetun tämän kokoelman ansiosta liikkuminen on rajatonta, samalla pysyen kuivana. Värikkäiden värien ja hienostuneiden suunnittelujen yhdistäminen antaa sinun tehdä lausunto ja keskittyä peliin.

Elevate Your Paddle Tennis Experience with Puma

Nosta pöytätennispeliä uudelle tasolle Puman äärimmäisen terävän pöytävaatetuksen kanssa. Puman pöytävaatetus on erityisesti suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn ja mukavuuteen. Lisäksi sulautuu tekniikka ja muoti yhteen, lisäten luottamusta. Askele kentälle etulyöntiasemassa Puman pöytävaatetus miehille. Täydellisesti muotoillut asut yhdistävät toiminnallisuuden ja muodin, jotta voit pelata parastasi ja samalla ylettyä eleganssiin. Pura voimasi pöytätenniskentällä Puman pöytävaatetus naisille. Henkäyksenkestävistä toppeista joustaviin hameisiin, Puman naisten mallisto edustaa liikkeen graciaa.
Esittele seuraava sukupolvi ilon pöytätenniskentään Puman pöytävaatetuksen kanssa lapsille. Erityisesti nuorille urheilijoille suunniteltu linja tarjoaa mukavuutta ja kestävyyttä. Lepokkailla suunnitteluilla ja luotettavalla suorituskyvyllä lapset voivat keskittyä peliin ja samalla pitää hauskaa. Luo vahva perusta kentälle Puman pöytätenniskenkien kanssa. Ergonomisesti suunnitellut kengät takaavat erinomaisen pito- ja tukitoiminnon. Muodin ja toiminnallisuuden liitto takaa, että astut kentälle luottavaisin ja finessin mielin.
Koe täydellinen yhdistelmä voimaa ja tarkkuutta Puman pöytätennissiilojen kanssa. Edistyneillä materiaaleilla ja tekniikalla valmistetut siilot tarjoavat poikkeuksellisen tarkan ohjattavuuden ja herkkyyden. Tunnetulle sitoutumiselleen laatutason huipputasolle, tuo brändi samaa innovaatiota ja laatua Puman pöytätennispelien alalle. Laajasta vaatetus-, kenkä- ja siilomallistostaan ​​Puma antaa pelaajille kaikilla tasoilla mahdollisuuden ylittää rajojaan ja toteuttaa intohimonsa lajia kohtaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje