up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Ravitsemus tennis ja padel

Ravitsemus tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Ravitsemus tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Ravitsemus

n merkit Ravitsemus

Kuinka valita hyvä ravinto urheilijoille?

Tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat, joihin sisältyy hyvä unihygienia, riittävät antamaan sinulle energiaa, jota tarvitset päivittäisiin toimiin. Urheilijat kuitenkin vaativat elimistään enemmän saavuttaakseen huippusuorituksen, joten nämä ihmiset tarvitsevat energianlisäystä erilaisilla ravintoaineilla ja lisäravinteilla , jotka on tehty heidän urheilutarpeita silmällä pitäen. K Swiss , Softee ja Victory Endurance ovat tärkeimmät tuotemerkit, jotka tarjoavat laajan valikoiman urheiluravintolisiä.

Ruoka, patukat, energiageelit ja lisäravinteet

Etsitpä sitten terveellistä välipalaa , jonka voit ottaa mukaasi ylläpitääksesi lihasmassaa, tai joitain improvisoituja vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua aterioiden välillä, energiapatukat ovat paras vaihtoehto ruokavalio tai ravitsemustarpeisiisi. Lisäksi energiageelit ovat hiilihydraattipitoisia geelejä , jotka tarjoavat lisäpotkua ja energiaa harjoitteluun. Ne on valmistettu sokerien, yleensä maltodekstriinin ja fruktoosin, seoksesta, ja niitä on määrätty aikuisille ja urheilijoille. Ravintolisät ovat ihanteellisia lisäkaloreiden tarjoamiseen urheilijoille, joiden on nostettava painoa tai ratkaistava tietty ravintoainevaje.

Ravintolisät

Ravintolisä voi olla pilleri, kapseli, tabletti, jauhe tai neste, joka on tarkoitettu täydentämään ruokavaliota. Ravintolisät on valmistettu rikkaista ainesosista, jotka voivat auttaa sinua saamaan riittävästi tärkeitä ravintoaineita. Urheilijat saattavat jättää huomioimatta ravitsevien ruokien syömisen. Vaikka urheilulisät eivät voi korvata useiden terveellisen ruokavalion kannalta tärkeiden elintarvikkeiden ravintoarvoja, ne voivat täyttää ruokavaliotarpeesi. Pohjimmiltaan ravintolisät ovat tuotteita, joita ehdotetaan täydentämään ruokavaliota.

Juomat ja sekoittimet

Urheilujuomat ja sekoittimet antavat urheilijoille tarvitsemansa energialisäyksen minkä tahansa toiminnan aikana ja sen jälkeen. Nämä juomat on suunniteltu korvaamaan nopeasti ja täyttämään kehosi nestetarpeet sekä lisäämään verensokeritasoa glukoosi. Ahkeralle urheilijalle urheilujuomat ja sekoittimet on tutkittu laajasti ja niiden on osoitettu olevan erinomainen vaihtoehto vedelle. Intensiivisen urheiluharjoittelun, otteluiden tai aerobisen harjoituksen aikana elimistö tarvitsee hyvän polttoaineen lähteen, eli hiilihydraatteja. Väsyneisiin lihaksiin siirtyvän energian tehokkuuden ansiosta urheilujuomat ovat ihanteellinen valinta hiilihydraattien, elektrolyyttien ja nesteiden tarjoamiseen kehollesi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje