Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Jouset

()

Lajittele

Millaista narua minun pitäisi käyttää tenniksessä?

Samalla tavalla kuin erikokoiset ja painoiset tennismailat tuottavat erilaisia pelikokemuksia, myös erilaiset tenniskielet synnyttävät erilaisia pyöriä, kun pallo koskettaa niitä. Kun valitset kieliä tennismailoillesi, on otettava huomioon neljä tekijää: teho, hallinta, pyöritys ja mukavuus.

Ohjaus

Merkkijono määrittää myös pallon viipymäajan langan alustassa. Ohjausnauhat sopivat täydellisesti kokeneille pelaajille, jotka tietävät kuinka käyttää omaa voimaaan ja ohjata minne pallo menee. Ohjausnauhat on yleensä valmistettu polyesteristä ja monissa tapauksissa nailonista. Voit ostaa tennismailan kieliä johtavilta merkeiltä, kuten Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop ja Softee .

Pakottaa

Kielten voima määrää, kuinka nopeasti pallo lähtee jousipesästä kosketuksen jälkeen. Junioripelaajat, joiden lihakset eivät ole täysin kehittyneet, käyttävät kielejä, jotka auttavat parantamaan voimaa ja hallintaa. Voimanauhat on valmistettu luonnollisesta suolesta, synteettisistä ja nailonmateriaaleista.

Mukavuus

Mukavuus määritellään iskun määräksi, jonka naru tuottaa, kun se koskettaa palloa. Mukavuusnauhat sopivat parhaiten vanhemmille pelaajille. Comfort jouset on valmistettu joustavista materiaaleista, kuten nailonista.

Pyöritä

Kierre määrittää, kuinka paljon säteilyä merkkijono tuottaa minuutissa, kun se koskettaa palloa. Pyörivät kielet ovat ihanteellisia kilpaileville pelaajille, jotka haluavat vaikeuttaa vastustajan pomppimista palloon.

top