Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Pallot

Pallot tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Pallot tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Pallot

n merkit Pallot

Mailapallojen tyypit

Frontenis pallot

Mailapallo on kuuluisa urheilulaji, jota pelataan tennismailan ja pallon kaltaisella mailalla. Alun perin Fronteniksen lajia pelattiin tavallisella tennispallolla, mutta vuosien saatossa peli kehittyi. Tennispallojen kuitupäällysteen havaittiin hidastavan peliä ja vähentävän pomppimista. Siksi pelin nopeuttamiseksi kangaskansi poistettiin. Nykyään mailapallot on valmistettu kumista, jonka on osoitettu nopeuttavan peliä.

Padel palloja

Padel palloja on saatavana kahdessa vakiovärissä, kuten tennispalloissa: keltainen ja valkoinen. Padel pallot tarjoavat 135 145 cm pomppia. Padel pallot ovat pienempiä ja niiden koko on 2,5–2,75 tuumaa, mutta pallon paino on sama välillä 2,2–2,2 unssia. Myös melapallon sisäkerros on valmistettu kumista, jolla on sienimäinen luonne.

Ping pong pallot

Pingispallot ovat pallomaisia palloja, jotka on valmistettu erityisesti pöytätennistä varten. Pelityylistä ja pöydän pinnasta riippuen pingispallot voidaan valita valkoisena tai oranssina. Muovi on paljon halvempi ja monipuolisempi materiaali kuin selluloidi, jota käytetään laajasti pingispalloissa. Babolat , Yonex , Black Crown , Dunlop ja Salming ovat johtavia merkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia palloja mailaurheiluun.

Sulkapallot

Markkinoilla on kahta tyyppiä synteettisiä sulkapalloja : nylon ja muovi. Olitpa aloittelija, keskitason pelaaja tai edistynyt pelaaja, valitsemasi sukkulan tyyppi riippuu taitotasosi. Ja aloittelijana on parasta hankkia synteettinen sulkapallo, koska ne kestävät paljon pidempään. Muovinen ohjauspyörä on kevyt ja kestävä.

Squash palloja

Squash pallot valmistetaan yleensä kumista, erityisesti raakabutyylikumista sekä muiden synteettisten ja luonnonmateriaalien seoksesta, joka on sekoitettu kumiin. Squash pallot on tehty kahdesta kumipuolikkaasta, jotka napsahtavat yhteen. Ilmaa poistuu pallosta vähitellen koko pelin ajan, jolloin sisällä oleva paine laskee ja pomppii pois. Kun huomaat, että pallo on lakannut pomppimasta, on aika poimia uusi pallo.

Tennis pallot

Tennispallo on ainutlaatuinen varuste, joka on kehitetty tennislajiin. Tennispallo koostuu paineistetusta kumipäällysteestä ja korkealaatuisesta kankaasta, yleensä villasekoituksesta, johon on sekoitettu 35 prosenttia nailonia. Kilpailuissa ja turnauksissa käytettävät tennispallot ovat kirkkaan keltaisia, mutta virkistyspeleissä voi pelata mitä tahansa väriä.