up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita tennispallot?

Paineistetut vs paineistetut tennispallot

Tennispalloa valittaessa on hyvä tietää, että jotkut pallot ovat paineistettuja, kun taas toiset ovat paineettomia. Paineistetut tennispallot valmistetaan prosessilla, joka kohdistaa palloihin sisäistä ilmanpainetta. Tämä paine saa tennispallon pomppimaan melko korkealle. Paineiset tennispallot ovat suosituimpia ja yleisimpiä pallotyyppejä, joita voit löytää markkinoilta. Paineiset tennispallot ovat suurissa tennisturnauksissa käytettyjä virallisia palloja.
Toisaalta paineettomissa tennispalloissa ei ole paineilmaa sisällä. Tästä syystä ne eivät pomppi yhtä korkealle kuin paineistetut pallot , ja ne ovat myös hitaampia. Babolat , Yonex , Dunlop , Drop Shot ja Softee valmistavat ja tarjoavat parasta laatua tennispalloja.

Tennispallojen säännöllinen huolto vs. lisähuolto

Erittäin vahvat tennispallot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä käytetään enemmän nylonia kuin villaa. Nämä pallot tarjoavat tyydyttävämmän kokemuksen kuin tavalliset pallot, mikä tarkoittaa myös sitä, että ne liikkuvat hieman hitaammin kovilla kentillä ja kestävät pidempään.
Säännöllisesti huollettavia tennispalloja sen sijaan valmistetaan enemmän villasta kuin nailonista. Nämä pallot liikkuvat hieman nopeammin ja ovat vähemmän sienisiä, joten ne sopivat ihanteellisesti pehmeämmille pinnoille, kuten savelle tai ruoholle.

Ammattimainen vs mestaruustennispallot

Lopuksi viimeinen mutta tärkein seikka, joka on muistettava tennispalloja valittaessa, on, että sinun on tiedettävä ero ammattilaisten ja mestaruustennispallojen välillä. Ammattipallot antavat yleensä pelaajalle paremman fiiliksen, mutta ovat kalliimpia. Mestaruustennispallot ovat kestävämpiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje