up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Yonex

Yonex

KAIKKI ( Yonex )

Noin Yonex

Yonex on japanilainen urheilutarvikkeita valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1946. Yonex valmistaa tenniskit, badmintonkit, golfkit sekä juoksuasusteita ja -vaatteita. Yonex panostaa tutkimukseen ja innovaatioon ja sijoittaa voimakkaasti uusimpiin teknologioihin tuodakseen markkinoille korkean suorituskyvyn omaavia urheiluvälineitä. Löydät parhaat badminton- ja tenniskit, kuten sulkapalloraketit, sulkapallot, laukut sekä myös urheilukenkiä ja -vaatteita miehille, naisille ja lapsille, kuten t-paidat, takit, hameet, legginsit, hattuja, shortsit ja huppareita.

Yonex on paras badminton-brändi

Yonex tennis-raketteja voidaan käyttää aloittelijoista ammattilaisiin. Myös monet lupaavimmat ja osaavimmat pelaajat kaikilta aikakausilta ovat käyttäneet Yonex-tennisraketteja, mikä osoittaa sen suuren laadun. Yleensä Yonex-badmintonraketteja on neljää eri tyyppiä: Joustavat (tai Hi-Flex), keskivahva, jäykkä ja erittäin jäykkä. Yonex on tunnettu Isometrisistä raketinpäistään, jotka ovat suorakaiteen muotoisia perinteisen ovaalin sijaan. Yonex racketteja voidaan käyttää aloittelijoista ammattilaisiin kaikentasoisille pelaajille.
Yonex badminton-kenkiä pidetään yhtenä parhaimmista badminton-kenkämerkeistä. Ne tarjoavat kaikki suojausominaisuudet nilkkojen suojelemiseen, kimmoisuuteen, anti-roll-tuen jne. Ne ovat rentouttavia, hengittäviä ja kestäviä. Yonex valmistaa jatkuvasti laadukkaita tuotteita. Yonex-tenniskengät ovat täydellisiä ammattilaispelaajille. Ne on suunniteltu miesten ja naisten otteluihin tai harjoitteluun.
Yonex-tennislaukut on kehitetty sisältämään tarvittavat välineet, jotta voit pelata ja poistua kentältä. Yonex-kenkiä pidetään tunnettuina urheilubrändeinä. Yonex on myös sitoutunut kestävään kehitykseen ja on toteuttanut useita aloitteita vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan, kuten uusien materiaalien käyttämistä tuotteissa ja energialähteiden vähentämiseksi tuotantoprosesseissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje