Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Mailalaukut

()

Lajittele

Kuinka valita tennismailalaukku?

Tennismailalaukku

Tennismailalaukku on yksi tärkeimmistä tennispelivälineistä mailojen säilyttämiseen ja suojaamiseen. Siinä on tilaa yhdelle tai useammalle tennismailalle. Tennismailalaukkussa on mukava kantaa tenniksen harjoittelussa tarvittavaa sarjaa paljon helpommin. Tennismailalaukkuja on useita eri kokoja. Voit ostaa tennismailalaukkuja Babolat , Yonexilta , Tecnifibreltä , Dunlop ja Prince .

Vinkkejä tennismailalaukkujen valintaan

Valitse tennismailalaukut , joissa on tarpeeksi tilaa tennismailojen säilyttämiseen, sekä pari muuta koteloa tenniksen tarpeisiisi. Tennismailalaukkuja on useita eri kokoja, joten voit helposti valita tarpeisiisi sopivan koon.
Joissakin tenniskasseissa on eristetty pehmuste sisäpuolella. Ne auttavat suojaamaan varusteitasi äärimmäisiltä lämpötiloilta ja kosteudelta, jotka voivat olla haitallisia tennisvälineille. Valitse tennismailalaukut , joissa on pehmustetut olkaimet, joiden avulla laukku on helppo kantaa olkapäällä ja joissa on oltava pidike, jotta voit pitää sitä kädessäsi, kun olkapää väsyy. Hihnan pehmusteen tulee olla tuuletettu, jotta olkapäät pysyvät kuivina.

top