up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Joma

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten tenniskengät

Miesten tenniskengät

Miesten melontakengät

Miesten melontakengät

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten tenniskengät

Naisten tenniskengät

Lasten vaatteet

Lasten vaatteet

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Padel-Mailat

Pallot

Tennismailat

Valmennus

KAIKKI( Joma )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Joma

Joma on tunnettu espanjalainen brändi, joka perustettiin vuonna 1965. Tämän brändin perustaja on Fructuoso López. Se keskittyy urheiluvaatteiden luomiseen ja laatuun. Se on ansainnut maineen tarjoten parhaita urheilutuotteita maailmanlaajuisesti. He kehittävät tuotteita huomioimalla mukavuus, toiminnallisuus ja tyyli. Fitness-asiantuntijat ja urheilijat luottavat tähän brändiin sen laadukkaiden tuotteiden vuoksi. Joma on ykkösverkkokauppias, joka lisää leikitavaraansa ja takaa, että yksilöt voivat saavuttaa liikuntatavoitteensa tyylillä.
Smashinn on johtava kauppa, josta voit ostaa kaikki Joma-brändin urheilutuotteet. Kauppa tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tennisvaatteita miehille ja naisille, lasten tennisvaatteita, tenniskenkiä, padel-mailoja ja paljon muuta. Kauppa palvelee parhaiten niitä, jotka rakastavat urheilua. Smashinnillä on Joma-tuotteita, jotka kertovat urheilijoiden ja ammattilaisten omistautumisesta ja rakkaudesta. Brändi inspiroi heitä ja auttaa heitä antamaan parhaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Joma-tenniskokoelma ja -tarvikkeet

Joma-tennis on tunnettu ympäri maailmaa. Ihmiset rakastavat näitä tennistuotteita laadun ja kestävyyden vuoksi. Nämä tuotteet auttavat heitä asettamaan tavoitteensa korkealle ja auttavat heitä näyttämään parhaan version esityksessä. Brändi suunnittelee Joma-tenniskenkiä, jotta jalkasi pysyvät rentoina pitkillä peleillä tai harjoituksilla. Näissä kengissä on vahvistuksia ja pehmustusta oikeissa paikoissa, jotta voit nauttia mukavuudesta pelin aikana. Tenniksessä on fyysistä toimintaa, ja suorittajat voivat hikoilla, joten joukkue teki Joma-tenniskerroksista hengittäviä materiaaleja rentoon pelikokemukseen. Tämä vaatetus on hengittäviä kankaita, jotka haihduttavat kosteutta ja pitävät kehon viileänä ja kuivana. Joma-tenniskerrokset ovat saatavana eri kokoisina, jotta ne sopivat oikein ja sallivat luonnollisen liikkumisen kentällä. Joma-padel-maila on jäykkyysluokiteltu ohjauksen, voiman ja mukavuuden mukaan. He tekivät mailoja korkealaatuisista materiaaleista ja edistyneistä valmistustekniikoista. Joma-tenniskerrosten naistenvaatteet sisältävät sisäänrakennettua UV-suojan suojatakseen pelaajia auringon vaarallisilta säteiltä, mikä on erityisen tärkeää ulkopelien kannalta. Joma-tenniskerrosten miestenvaatteet ovat kestäviä ja luotettavia, jotta ne kestävät pelin fyysiset tarpeet, mukaan lukien nopeat liikkeet ja mahdollinen kosketus pinnoille. Joma-tenniskerrosten lastenvaatteet on suunniteltu siten, että ne heijastavat henkilökohtaista tyyliä ja tarjoavat fyysisiä ominaisuuksia lapsen mieltymysten ja makujen mukaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje