up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herresko svømning

Herresko svømning

Find et bredt udvalg af Herresko-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herresko

Mærker for Herresko

Hvordan vælger man vandsko til mænd?

Aqua sko

Aqua sko , også kendt som vandsandaler, er specialiseret fodtøj designet til brug i og omkring vand. De er specielt designet til at give beskyttelse, komfort og trækkraft i våde omgivelser. Aqua sko bruges almindeligvis til forskellige vandaktiviteter såsom svømning, snorkling, kajaksejlads, paddleboarding og gåture på stenede eller glatte overflader. Aqua sko er designet med åndbare materialer for at holde dine fødder kølige og forhindre overdreven svedtendens.
Aqua sko har ofte skridsikre såler eller gummiydersål med riller eller mønstre, der giver fremragende trækkraft på våde overflader, sten eller glatte pooldæk, hvilket reducerer risikoen for glid og fald.
Aqua sko har typisk polstrede indlægssåler og tilbyder en behagelig pasform, hvilket giver mulighed for længerevarende slid ind og ud af vandet. De kan også have justerbare lukninger såsom elastiksnore eller stropper for at give en sikker og tilpasselig pasform. Aqua sko er lette og fleksible, hvilket giver mulighed for naturlige fodbevægelser og giver en barfodets fornemmelse i vandet.

Træsko

Træsko er en type sko udviklet af mange forskellige materialer og brugt til mange forskellige formål. Træskoene , der bruges af mænd til svømning, er som regel lavet af gummi, fordi gummi er et materiale, som du nemt kan tage i vandet, og der er ingen risiko for skader. Træskoene holder dig afslappet og bevarer også din balance, når du går på stranden på grund af deres stabilitet. Du kan købe disse træsko fra mærker som Speedo , Arena , Adidas , TYR og Turbo .

Klipklapper

Flip flops er en type afslappet fodtøj, der er lavet af letvægtsmateriale og bruges til mange forskellige formål, såsom når du bader ved en strand. De er lavet af en flad, men slidstærk sål, der danner en stabil forbindelse mellem den sål og fødderne. Flip flops kommer i mange forskellige stilarter, og mange mærker tilbyder en bred vifte af flip flops. Flip flops er en af de bedste muligheder for svømmefodtøj, fordi de er nemme at have på og også nemme at have med dig, holder dine fødder afslappede og giver ordentlig støtte til svangen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk