Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Shokz

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Shokz
Shokz Muuttamalla Suorituskykyä ja vapauttamalla intohimo

Tuotevalikoiman sydämessä on sen revoluutionaarinen Shokz-kuulokkeet, täydellinen sekoitus äänenlaadun ja ergonomian huipputasoa. Niitä on suunniteltu vastaamaan urheilun harrastajien tarpeisiin, ja ne tarjoavat luustokonduktion tekniikan, joka lähettää ääniaaltoja luun kautta, eikä korvan päälle. Tämä innovaatio pitää urheilijat yhteydessä ympäristöönsä samalla nauttien korkealaatuisesta äänentoistosta. Shokz-kuulokkeet tarjoavat turvallisen istuvuuden, kristallinkirkkaan äänen ja poikkeuksellisen mukavuuden. Shokz OpenRun, joka edustaa merkin sitoutumista harjoituksen optimointiin, on kuin ei mikään muu liikuntakaveri. Tämä sovellus integroituu täydellisesti Shokz-kuulokkeiden kanssa, tarjoten reaaliaikaista valmennusta, suorituskyvyn seurantaa ja henkilökohtaisia tietoja. OpenRunilla urheilijat voivat asettaa tavoitteita, saada ääniopastusta ja seurata edistymistään, lisäten motivaatiota ja hienosäätäen harjoittelusessioita.
Uppoutuen vedenalaiseen loistoon, Shokz OpenSwim palvelee tarkkuutta ja innovaatiota arvostavien uimareiden tarpeita. Tämä vesitiivis tekniikka varmistaa keskeytymätön äänentoisto uimasessioiden aikana, lisäten luustokonduktion tekniikkaa. OpenSwimin avulla urheilijat voivat synkronoida uinnin musiikin tai saada ohjeita, muuttamalla tavalliset välähdykset viihdyttäviksi ja tuottaviksi harjoituksiksi. Shokzn sitoutuminen kestävyyteen ja toiminnallisuuteen ulottuu vedenalaisen maailman ulkopuolelle, tarjoten todella kokonaisvaltaisen kuntokokemuksen. Shokz OpenMove edustaa monipuolisuutta ja elämäntapaa, laajentaen merkin vaikutusta intensiivisten harjoitusten ulkopuolelle. Nämä kevyet ja mukavat kuulokkeet tarjoavat syvää äänielämystä samalla, kun ne jättävät korvat avoimiksi maailmalle. Täydellinen kaupunkiseikkailijoille, päivittäisille matkoille ja rentouttavalle kuuntelulle, OpenMove on osoitus Shokz:n soveltuvuudesta ja sitoutumisesta päivittäisten kokemusten parantamiseen. Se siirtyy ongelmitta harjoituksista vapaa-aikaan, tehden siitä luotettavan kumppanin monipuoliselle urheilijalle.

Alusta lähtien Shokz on uudistanut suorituskykyään ja rikastuttanut rajojaan. Painottaen innovatiivisten tuotteiden luomista, jotka parantavat urheiluelämyksiä, Shokz on saavuttanut globaalin tunnustuksen laadulle, tarkkuudelle ja käyttäjäkeskeiselle suunnittelulle. Merkin matka alkoi, kun ryhmä innokkaita urheilijoita ja tekniikan harrastajia yhdistyivät yhdistämään urheilun ja teknologian välinen aukko, ja syntyi Shokz fenomena. Lyhyessä ajassa, Shokz on kaivertanut nimensä urheilun ja kunnon teknologian kirjoihin. Merkin innovaation, intohimon ja suunnittelun yhdistelmä on hankkinut uskollisen globaalin seuraajakunnan, joka antaa urheilijoille mahdollisuuden ylittää rajansa ja pysyä yhteydessä ympäristöönsä. Shokz:n kuulokkeet, sovellukset ja ratkaisut määrittelevät uudelleen, mitä omat rajat ylittäminen tarkoittaa, tehden jokaisesta askeleesta, iskusta ja askeleesta virkistävän matkan kohti loistoa.