up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Utrustning

Simglasögon - Ålder: Vuxen

()
load

Hur väljer du ett par bra simglasögon?

Simglasögonen är speciellt utvecklade glasögon för att hjälpa dig att se klart under vattnet. Den ogenomträngliga strukturen hindrar vatten från att tränga in genom att bilda en luftpåse nära ögat. Det finns flera anledningar till varför det är bra att bära simglasögon när du simmar. Märkena som erbjuder simglasögonen är Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo och Cressi .
Passform är det viktigaste att tänka på när du väljer ett par bra glasögon . Passformen bestäms av skyddsglasögonens tätning. Den vanligaste typen av glasögon är ovalformad med en inre tätning av silikon. När du testar dem ska tätningen vara tät, annars kommer de att tillåta vatten att röra sig in, men om det inte sitter tätt så är de extremt täta och utövar för mycket stress.
Att välja ett par bra simglasögon är avgörande för att säkerställa komfort, klarhet och en läckagefri upplevelse i vattnet. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt par:

Den viktigaste aspekten är att hitta skyddsglasögon som sitter bra och skapar en vattentät tätning runt dina ögon.
Överväg linstypen utifrån dina behov och simmiljö. Klara linser är lämpliga för simning inomhus och förhållanden med svagt ljus, medan tonade eller spegelglas ger UV skydd och minskar bländning i ljusa utomhusmiljöer. Polariserade linser kan vara fördelaktiga för simning i öppet vatten för att minska ytbländning.
Satsa på glasögon med linser gjorda av hållbara material som polykarbonat. De är mindre benägna att splittras eller repa, vilket säkerställer långvarig användning. Leta efter simglasögon med en anti dimbeläggning på linserna. Detta hjälper till att förhindra imma, vilket säkerställer klar syn under simningen. Vissa simglasögon har denna beläggning applicerad, medan andra kan kräva användning av en anti dimgel eller spray.
Om du simmar utomhus eller i starkt upplysta miljöer, välj simglasögon som erbjuder UV skydd. Detta hjälper till att skydda dina ögon från skadliga solstrålar.
Tänk på remmens design och justerbarhet. Satsa på glasögon med lättjusterade remmar som ger en säker och bekväm passform. Vissa glasögon har delade remmar eller justerbara spännen, vilket möjliggör en mer anpassad passform.
Kontrollera om glasögonen kommer med en justerbar näsrygg. Den här funktionen låter dig ändra avståndet mellan linserna för att passa din ansiktsform och brobredd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga